Λυών: Μειώνει τις απαιτήσεις της για τον Ντεπάι και η Μπαρτσελόνα καραδοκεί

Κώστας Τόπας
Λυών: Μειώνει τις απαιτήσεις της για τον Ντεπάι και η Μπαρτσελόνα καραδοκεί

bet365

Να μειώσει τις απαιτήσεις της είναι διατεθειμένη η Λυών, για τον Μέμφις Ντεπάι, όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος.

Ο πρόεδρος της Λυών σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξήγησε πως αν μέχρι την Παρασκευή, οι Αουάρ και Ντεπάι δεν φέρουν κάποια πρόταση, η οποία να ικανοποιεί οικονομικά τον σύλλογο τότε δεν θα αποχωρήσουν. Ωστόσο, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L'Equipe», η Λυών δεν λέει «όχι» στο να μειώσει τις απαιτήσεις της για τον Ολλανδό επιθετικό.

Ο Ντεπάι από την αρχή του καλοκαιριού βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα, για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Καμπ Νόου. Οι φήμες περί αποχώρησής του από τους «Λιονέ», αυξήθηκαν, μετά το «αντίο» του Λουίς Σουάρες στους «μπλαουγκράνα».

Το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζει πως οι ιθύνοντες της Λύων επιθυμούν να βάλουν στα ταμεία τους κάποια χρήματα, γι' αυτό και σκοπεύουν να μειώσουν τις απαιτήσεις τους για τον Ντεπάι, στα 25 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε πως αρχικά απαιτούσε από την Μπαρτσελόνα μία πρόταση αξίας 30 εκατ. ευρώ, αλλά βλέποντας πως ο ισπανικός σύλλογος δεν μπορεί να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό, έριξε τα «θέλω» της για τον 26χρονο επιθετικό.

Μένει να δούμε εάν η Μπαρτσελόνα κινηθεί αστραπιαία και καταθέσει το απαιτούμενο ποσό στη Λυών, προκειμένου να κάνει δικό της τον Μέμφις Ντεπάι...

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα