Ολάς: «Ντεπάι και Αουάρ αν δεν αποχωρήσουν μέχρι την Παρασκευή θα παραμείνουν στη Λυών»

Κώστας Τόπας
Ολάς: «Ντεπάι και Αουάρ αν δεν αποχωρήσουν μέχρι την Παρασκευή θα παραμείνουν στη Λυών»

bet365

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες για να αποχωρήσουν αυτή την μεταγραφική περίοδο οι Χουσέμ Αουάρ και Μέμφις Ντεπάι από την Λυών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας, Ζαν - Μισέλ Ολάς.

Ο ισχυρός άνδρας των Λιονέ, ρωτήθηκε για το μέλλον τόσο του Αουάρ όσο και για το Ντεπάι. Για τον νεαρό άσο, ενδιαφέρον έχει δείξει η Αρσεναλ, ωστόσο η πρόταση που κατάθεσε, δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου, με αποτέλεσμα να απορριφθεί.

Οσον αφορά τον Ντεπάι, ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει με προορισμό την Μπαρτσελόνα, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ομάδας κάποια προσφορά από τους «μπλαουγκράνα». Πάντως, ο Ζαν - Μισέλ Ολάς, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως όσοι παίκτες δεν θα αποχωρήσουν μέχρι την Παρασκευή (02/10), θα παραμείνουν εν τέλει στο ρόστερ του συλλόγου, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα...τελεσίγραφο.

«Θα ενημερώσω τους παίκτες πως όσοι δεν φύγουν μέχρι την Παρασκευή, θα παραμείνουν στη Λυών. Από την Παρασκευή και μετά δεν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Telefoot».

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα