Μπάγερν: Οι πέντε στόχοι των Βαυαρών για τον πάγκο

Μπάγερν: Οι πέντε στόχοι των Βαυαρών για τον πάγκο

bayern_sad

bet365

Πέντε διαφορετικά ονόματα φέρνει στο προσκήνιο το γερμανικό ρεπορτάζ όσον αφορά την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν.

Στον «αέρα» εξακολουθεί να βρίσκεται ο Τόμας Τούχελ. Η Μπάγερν γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, έχει ήδη αποκλειστεί από το κύπελλο, βρίσκεται στο -8 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Bundesliga, ενώ στο Champions League καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα με τη Λάτσιο.

Αναμενόμενα η θέση του Τόμας Τούχελ δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρη. Παρά το γεγονός ότι η Μπάγερν διαρρέει ότι εμπιστεύεται τον Γερμανό, τα Μέσα της χώρας εξακολουθούν να τονίζουν ότι οι Βαυαροί εξετάζουν περιπτώσεις προπονητών, με τη λίστα να περιέχει πέντε διαφορετικά ονόματα.

Οι πέντε στόχοι της Μπάγερν για τον πάγκο της

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «BILD» Κρίστιαν Φαλκ, η Μπάγερν έχει στο κάδρο τέσσερις διαφορετικούς προπονητές. Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι αυτός που αρέσει περισσότερο στη διοίκηση, ωστόσο η περίπτωση του Ισπανού είναι αρκετά δύσκολη καθώς έντονο ενδιαφέρον δείχνει και η Λίβερπουλ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να βρίσκεται επίσης στη λίστα. Ο Γάλλος δεν έχει προπονήσει ομάδα από την ημέρα που αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την Μπάγερν να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του. Ο Αντόνιο Κόντε φέρεται επίσης να βρίσκεται στη λίστα, με τον Ιταλό να... ονειρεύεται να αναλάβει τον σύλλογο, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ο Χάνσι Φλικ εξακολουθεί να «παίζει» έντονα στα γερμανικά δημοσιεύματα, με τον Γερμανό ωστόσο να συνδέεται έντονα και με την Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα. Το όνομα που προκαλεί έκπληξη είναι αυτό του Σεμπάστιαν Χένες, του τεχνικού της Στουτγκάρδης ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ανιψιός του Ούλι Χένες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα