Μπάγερν Μονάχου: «Γλυκοκοιτάζει» τον Αλόνσο, στο κάδρο και ο Ζιντάν

Τσάμπι Αλόνσο

bet365

Η καρέκλα του Τούχελ, παρά τη διαφαινόμενη στήριξη, δείχνει να τρίζει και ήδη στην Μπάγερν εξετάζουν τις επιλογές τους για τον διάδοχο του Γερμανού τεχνικού.

Τρία στα τρία... χαστούκια είχε η περασμένη εβδομάδα για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχασε κατά σειρά από Λεβερκούζεν, Λάτσιο και Μπόχουμ και κινδυνεύει να μείνει από τώρα εκτός στόχων.

Το κλίμα είναι βαρύ, αλλά προς το παρόν η διοίκηση φαίνεται να στηρίζει τον Τόμας Τούχελ που πάντως δεν μπορεί να μη θεωρείται υπ'ατμόν. Ήδη τα ονόματα του πιθανού του αντικαταστάτη κάνουν... παρέλαση στα δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Το Athletic μετέδωσε πως η περίπτωση του Τσάμπι Αλόνσο, που κάνει θαύματα στις Ασπιρίνες, αρέσει πολύ στους Βαυαρούς, ωστόσο η ενδεχόμενη πρόσληψή του θα μπορούσε να λάβει χώρα μόνο το καλοκαίρι.

Ο Χάνσι Φλικ, με βάση το ίδιο δημοσίευμα, είναι μια επιλογή... εκτάκτου ανάγκης για το «εδώ και τώρα», αλλά υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το αν ο 58χρονος μπορεί να οδηγήσει ξανά την ομάδα στην επιτυχία.

Στο κάδρο πάντως έβαλε η Corriere dello Sport και τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και καιρός και θα μπορούσε να αναλάβει άμεσα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα