Άιντραχτ - Βέρντερ Βρέμης 2-0: Οι Αετοί... πετούν προς την τετράδα

Newsroom
Άιντραχτ - Βέρντερ Βρέμης 2-0: Οι Αετοί... πετούν προς την τετράδα

bet365

H Άιντραχτ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-0 της Βέρντερ Βρέμης στην Φρανκφούρτη και παραμένει στο -2 από την τέταρτη Φράιμπουργκ.

H Άιντραχτ Φρανκφούρτης άφησε πίσω της την «τριάρα» στην Κολωνία και επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς επικράτησε της Βέρντερ Βρέμης, εντός έδρας, με 2-0. Οι Αετοί βρίσκονται στην 6η θέση με 38 βαθμούς και βρίσκονται στο -2 από την 4η Φράιμπουργκ, η οποία νωρίτερα νίκησε με 2-0 την Μπόχουμ, εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ, μόλις στο 8', όταν ο Μαξ εκτέλεσε φάουλ, ο προωθημένος Γιάκιτς από το δεύτερο δοκάρι γύρισε την μπάλα και ο Φριντλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 52' ο Μαξ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κόλο Μουανί έπιασε την κεφαλιά, ο Παβλένκα έβγαλε με δυσκολία, ο Κνάουφ πήρε το ριμπάουντ και γύρισε στον Κόλο Μουανί, ο οποίος εξ επαφής διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 90+2' ο Φούλκουργκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά μετά από εξέταση του VAR το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ και το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους. Η Βέρντερ είναι 10η με 27 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα