Άιντραχτ - Βέρντερ Βρέμης 2-0: Οι Αετοί... πετούν προς την τετράδα

Newsroom
Άιντραχτ - Βέρντερ Βρέμης 2-0: Οι Αετοί... πετούν προς την τετράδα

bet365

H Άιντραχτ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-0 της Βέρντερ Βρέμης στην Φρανκφούρτη και παραμένει στο -2 από την τέταρτη Φράιμπουργκ.

H Άιντραχτ Φρανκφούρτης άφησε πίσω της την «τριάρα» στην Κολωνία και επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς επικράτησε της Βέρντερ Βρέμης, εντός έδρας, με 2-0. Οι Αετοί βρίσκονται στην 6η θέση με 38 βαθμούς και βρίσκονται στο -2 από την 4η Φράιμπουργκ, η οποία νωρίτερα νίκησε με 2-0 την Μπόχουμ, εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ, μόλις στο 8', όταν ο Μαξ εκτέλεσε φάουλ, ο προωθημένος Γιάκιτς από το δεύτερο δοκάρι γύρισε την μπάλα και ο Φριντλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 52' ο Μαξ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κόλο Μουανί έπιασε την κεφαλιά, ο Παβλένκα έβγαλε με δυσκολία, ο Κνάουφ πήρε το ριμπάουντ και γύρισε στον Κόλο Μουανί, ο οποίος εξ επαφής διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 90+2' ο Φούλκουργκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά μετά από εξέταση του VAR το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ και το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους. Η Βέρντερ είναι 10η με 27 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα