30.000 κόσμος στο «κλειστό»!

30.000 κόσμος στο «κλειστό»!

Gazzetta team
30.000 κόσμος στο «κλειστό»!
Αν αυτό που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ δεν είχε... προηγούμενο, αυτό που έγινε την Πέμπτη είναι... ασύλληπτο! Περίπου 30.000 κόσμος στο κλειστό!

Η... δίψα των φίλων του Παναθηναϊκού να δουν την ομάδα τους να κερδίζει την Μπαρτσελόνα για να κάνει το 3-1 που θα τον στείλει στο FINAL FOUR του Λονδίνου οδήγησε τους πάντες στο κλειστό του Ολυμπιακού σταδίου!

Περίπου 1 ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ είχε μέσα το γήπεδο 20.000 κόσμο έχοντας γεμίσει κάθε... πιθανή και απίθανη γωνιά που δίνει ορατότητα! Με την έναρξη του αγώνα το πλήθος έφτασε κοντά στις 30.000 (ίσως να το ξεπέρασε) κάτι που για τα ελληνικά δεδομένα σαφώς και είναι ρεκόρ σε κλειστό γήπεδο! Βέβαια δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις πολλών από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί σε ένα γήπεδο 18.000 όταν ο κόσμος είναι πολύ περισσότερος!

Δεκάδες ήταν αυτοί που... αγανακτισμένοι αν και είχαν εισιτήριο στα χέρια τους έφυγαν από το γήπεδο πριν από το πρώτο τζάμπολ λόγω της ατμόσφαιρας. Άλλοι δεν είχαν καν ορατότητα στο γήπεδο και είδαν το ματς από τα μάτριξ, ενώ σε πολλά σημεία του γηπέδου όλη αυτή η ένταση βγήκε σε... ξύλο που έπαιξαν οπαδοί μεταξύ τους για μια καλύτερη θέση!

Και φυσικά τα μέτρα ασφαλείας είχαν πάει περίπατο, με τον Θεό... να βάζει το χέρι του που δεν έγινε κάτι σοβαρό. Αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό ένα κλειστό να έχει 30.000 κόσμο (ίσως και περισσότερους) αλλά από την άλλη η εικόνα αυτή ίσως πρέπει να προβληματίσει πολλούς.