Ο Άντονι Ντέιβις σουτάρει τραγικά και στοιχίζει στους Λέικερς (infographic)

Ο Άντονι Ντέιβις σουτάρει τραγικά και στοιχίζει στους Λέικερς (infographic)

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις έχει γυρίσει σε κακή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, σουτάρει πολύ άσχημα και αυτό φυσικά στοιχίζει στην ομάδα του.

Οι Λέικερς δεν παίζουν καλά και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κάποιος. Η πορεία τους φέτος είναι εξαιρετικά δύσκολη και αυτό είναι γεγονός. Ξεκίνησαν καλά, ξεκίνησαν δυνατά, αλλά οι τραυματισμοί τους στοίχισαν. Άντονι Ντέιβις και ΛεΜπρον Τζέιμς, τραυματίστηκαν σοβαρά, έχασαν πολλά παιχνίδια και τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα... ασυμμάζευτα.

Εκτός από τον ΛεΜπρον που επέστρεψε και βοήθησε στο play-in να έρθει τουλάχιστον η πρόκριση στα playoffs, ο Άντονι Ντέιβις είναι τραγικός. Στις 15 Φεβρουαρίου ο AD τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στους Νάγκετς, έπιασε χαμηλά το πόδι του και κάπως έτσι κάναμε πάνω από 2 μήνες να τον δούμε ξανά στο παρκέ. Επέστρεψε 23 Απριλίου, τραυματίστηκε και πάλι, έχασε πάλι έδαφος, πριν... αναγκαστεί να επιστρέψει για τα καλά.

Η διαφορά είναι τεράστια. Ο Ντέιβις δεν είναι καλά, αυτό βγαίνει στο παρκέ και στοιχίζει στους Λέικερς. «Έχασα αμέτρητα σουτ. Χάσαμε αμέτρητα σουτ σαν ομάδα. Δεν θα πάρουμε ούτε ένα παιχνίδι αν παίζω έτσι. Δεν μιλάω για σειρά... Αλλά για ένα παιχνίδι. Έχει να κάνει με εμένα. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη». Ο AD ξέρει ότι δεν είναι καλός και ότι αυτό κάνει την ομάδα του να κατεβαίνει επίπεδα. Τα νούμερα του είναι χαρακτηριστικά.

Με την επιστροφή του έχει παίξει 15 παιχνίδια, είχε παίξει 23 πριν τραυματιστεί και έχει χάσει 2 πόντους από τον μέσο όρο του. Έχει 20,4 πόντους κατά μέσο όρο, κατεβάζει 7,2 ριμπάουντ, από 8,4 που κατέβαζε, ενώ είναι στα ίδια στις ασίστ. Εκεί που είναι εντυπωσιακή η αλλαγή είναι στα ποσοστά του. Σουτάρει τραγικά. Έχει 41% στα εντός παιδιάς, από 53% που είχε πριν, ενώ έχει το τραγικό 20% στο τρίποντο από 29% που είχε.

Δεν είναι λογικό πλέον να είναι θέμα ρυθμού, αφού έχει πάρει αρκετά ματς στα πόδια του και είναι προφανές ότι κάτι τον επηρεάζει. Τα ποσοστά του έχουν κατρακυλήσει και ουσιαστικά έχει κάνει μόλις ένα καλό παιχνίδι. Όσο συνεχίζει να είναι μέτριος οι Λέικερς θα έχουν πρόβλημα. Ήδη οι Σανς έκαναν το 1-0 στην σειρά και το θέμα δεν είναι η ήττα. Το πρόβλημα είναι η εμφάνιση. Η ομάδα του Λος Άντζελες δείχνει ανίκανη να παίξει καλό μπάσκετ.

Και τα παιχνίδια που κέρδισε, τα κέρδισε με κόπο, ο ΛεΜπρον έσωσε την ημέρα κόντρα στους Ουόριορς, αλλά σίγουρα δεν θυμίζουν τους περσινούς πρωταθλητές. Κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει, αλλά θα πρέπει να βρουν τον εαυτό τους. Είναι πασιφανές ότι παίζουν άσχημα, δεν χάνουν στις λεπτομέρειες και αν δεν αλλάξουν δραστικά, η πορεία τους θα είναι πολύ πιο σύντομη απ' ότι όλοι περίμεναν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μπούκερ στήνει μια υπέροχη μυθιστορία στο Φοίνιξ (vids)

Ο ορισμός του ηγέτη: O Κρις Πολ πέφτει 9 φορές, σηκώνεται 10!

Γιανγκ: «Όλοι μου έλεγαν να πάω να γα@@θώ και ήθελα να το επαναλάβουν στο τέλος!» (vid)

Ο ΛεΜπρον συνηθίζει να ξεκινά με ήττα, αλλά πανηγυρίζει στο τέλος (pic)

 

NBA Τελευταία Νέα