Οι Ουόριορς έπεσαν, αλλά προειδοποιούν ότι θα σηκωθούν! (pics)

Οι Ουόριορς έπεσαν, αλλά προειδοποιούν ότι θα σηκωθούν! (pics)

Οι Ουόριορς έπεσαν, αλλά προειδοποιούν ότι θα σηκωθούν! (pics)

bet365

Οι Ουόριορς για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν έμειναν εκτός playoffs με τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον να μας προειδοποιούν για την επιστροφή τους.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δεν το περίμεναν πολλοί, αλλά οι Ουόριορς τελικά έμειναν εκτός playoffs, αφού έχασαν από τους Γκρίζλις, που πήραν τελικά μια θέση στην 8άδα. Όταν ξεκίνησε η σεζόν, μπορεί ο πήχης να μην ήταν ιδιαίτερα ψηλά, ειδικά μετά την απώλεια του Τόμπσον, αλλά οι Ουόριορς πάλεψαν και έδειξαν σημάδια ανάτασης, μετά την περσινή καταστροφική σεζόν.

Η τρελή αγωνιστική χρονιά που έκανε ο Κάρι έφερε νέα δεδομένα και έστω και δύσκολα, οι Ουόριορς, έδωσαν στην ομάδα τους μια ευκαιρία να παίξουν και να διεκδικήσουν μια θέση στις 8 καλύτερες. Ο Κερ και οι ηγέτες αυτής της ομάδας σίγουρα δεν έχουν συνηθίσει να μην είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών. Είναι πρωταθλητές, είναι κορυφαίοι και το να μην παίζουν ούτε καν στα playoffs, τους στοιχίζει. Γι' αυτό είναι και χαρακτηριστικές οι δηλώσεις τους, μετά το τέλος του παιχνιδιού, με την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο να έχει... κυκλώσει ήδη την επόμενη σεζόν.

Ο Κάρι σχολίασε: «Δεν θέλετε να μας δείτε την επόμενη σεζόν», ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος υποψήφιος MVP που δεν πάει στα playoffs, τα τελευταία 40 χρόνια.

Ο Τόμπσον, από την πλευρά του, περιμένει πως και πως να βγει υγιής στο παρκέ. Άλλωστε αυτό περίμενε και φέτος, αλλά η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί του, «Ποτέ δεν έχω υπάρξει τόσο πεινασμένος. Πραγματικά πιστεύω πως το καλύτερο μου μπάσκετ είναι μπροστά μου».

Σίγουρα είναι ενθαρρυντικό για όλους τους φίλους του μπάσκετ να ακούν όλα αυτά τα λόγια, αλλά οι Ουόριορς χρειάζονται βοήθεια. Ο Κάρι επέστρεψε στο καλύτερο του σημείο, ο Γκριν όμως έκανε πάλι μια μέτρια σεζόν, χωρίς να τον βοηθάει τελικά δείχνοντας ότι σε μια όχι τόσο καλή ομάδα, δεν βρίσκει τον ρόλο του. Ο Τόμπσον από την πλευρά του, μπορεί να δηλώνει πεινασμένος, αλλά θα γυρίσει στο παρκέ, μετά από έναν χιαστό και έναν Αχίλλειο, γεγονός που γεννά πολλά ερωτηματικά.

Οι Ουόριορς είναι μια ομάδα πρωταθλήτρια, που έχει το DNA, αλλά της λείπει το υλικό. Η υπομονή έχει αρχίσει να εξαντλείται και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι όντως του χρόνου θα είναι κρίσιμη σεζόν για όλους και όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπακς: Οι Χιτ είναι ο χειρότερος δυνατός αντίπαλος για τα playoffs (πίνακες & vids)

Ουόριορς - Γκρίζλις 112-117: Ο απίθανος Μοράντ έστειλε playoffs το Μέμφις (vid)

Ρόουζ: «Vintage εγώ; Τίποτα vintage δεν υπάρχει στο παιχνίδι μου» (pic)

 

NBA Τελευταία Νέα