Μπακς: Οι Χιτ είναι ο χειρότερος δυνατός αντίπαλος για τα playoffs (πίνακες & vids)

Μπακς: Οι Χιτ είναι ο χειρότερος δυνατός αντίπαλος για τα playoffs (πίνακες & vids)

bet365

Οι Χιτ είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στον δρόμο των Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs και το gazzetta.gr εξηγεί για ποιο λόγο το Μαϊάμι αποτελεί τον χειρότερο δυνατό αντίπαλο για την παρέα του Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς νίκησαν τους Χιτ και υπάρχουν πολλά σενάρια που θα φέρουν τις 2 ομάδες αντιμέτωπες στον πρώτο γύρο των playoffs.

To Mαϊάμι είχε αποκλείσει το Μιλγουόκι πέρυσι στους ημιτελικούς Ανατολής με 4-1 και το gazzetta.gr θυμίζει γιατί η παρέα του Τζίμι Μπάτλερ αποτελεί τον... κακό δαίμονα των Μπακς και του Αντετοκούνμπο και μια ομάδα που έχει βρει τον τρόπο να... αιχμαλωτίζει τα ελάφια.

Από τότε που ο Greek Freak βρίσκεται στο ρόστερ τους, οι Μπακς δυσκολεύονται πάρα πολύ από τους Χιτ.

Mέχρι το 2018 ο Γιάννης ήταν στο 3-7 στα εκτός έδρας με Χιτ

Όσον αφορά τα ματς που έγιναν στο Μαϊάμι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παρόντα μέχρι το 2018, το Μιλγουόκι έχει 7 ήττες και 3 νίκες. Δεν είναι και το καλύτερο ρεκόρ. Οι Χιτ ήξεραν τους τρόπους να δημιουργήσαν προβλήματα στα ελάφια και κάθε φορά τους έβαζαν σε περιπέτειες πάνω στο παρκέ.

Ο Έλληνας φόργουορντ σε αυτά τα ματς, μέτρησε μέσο όρο 17.9 πόντους, ενώ σούταρε με 49.5% εντός πεδιάς.

Δείτε αναλυτικά τι έκανε ο Γιάννης στις 10 εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τους Χιτ.

Βελτιώθηκε το πρόβλημα μέχρι να εμφανιστεί στα playoffs

Τις 2 προηγούμενες σεζόν στα ματς της regular season, φυσικά ο Γιάννης ανέβασε τον μέσο όρο του κόντρα στο Μαϊάμι και το ποσοστό ευστοχίας του, αλλά και πάλι οι Χιτ έκαναν... ζημιές στο Μιλγουόκι. Από τις 7 αναμετρήσεις των 2 ομάδων, οι Μπακς πήραν τις 4 και οι Χιτ τις 3. Μάλιστα τη σεζόν 2019-20 η παρέα του Μπάτλερ και του Αντεμπάγιο είχε 2-1 στη regular season κόντρα στους Μπακς.

Ο Greek Freak μέτρησε 22.6 πόντους μέσο όρο με 52% εντός πεδιάς την τελευταία διετία στην κανονική διάρκεια. Αναλυτικά, μέτρησε 20.2 πόντους με 48.7% τη σεζόν 2018-19, ενώ ανέβηκε στους 25 πόντους και το 55.3% την περσινή

Για να έρθει ο αποκλεισμός στα playoffs!

O οδυνηρός αποκλεισμός

Οι Μπακς πέρυσι μπήκαν ως φαβορί στη σειρά με τους Χιτ, όμως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους είχαν πως αυτή η ομάδα θα τους βάλει δύσκολα, θα τους βγάλει το λάδι, θα τους φτάσει στα όρια τους. Και όχι μόνο κατάφερε να τους... ζορίσει, αλλά τους απέκλεισε κιόλας με το εντυπωσιακό 4-1 στη σειρά για να φτάσει μετά μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Έρικ Σποέλστρα βρήκε την ευκαιρία να κλείσει καλά τα ατού των Μπακς, ενώ οι Μπάτλερ, Ντράγκιτς και Αντεμπάγιο έκαναν ματσάρες, οδηγώντας την ομάδα τους στην πρόκριση. Οι Χιτ κατάφεραν να πάρουν 3 ματς στο ξεκίνημα (το 2ο με τις βολές του Μπάτλερ στο τέλος), με τους Μπακς απλά να μειώνουν σε 3-1 πριν έρθει ο αποκλεισμός στο Game 5.

Η παρέα του Μπάτλερ κράτησε τον Αντετοκούνμπο στους 21.8 πόντους στη σειρά, ενώ ο Γιάννης είχε 5.3 ασίστ και 11 ριμπάουντ. Σούταρε με 35% τρίποντα και 52.7% βολές, ένα ποσοστό που σίγουρα θα ήθελε να ήταν πολύ παραπάνω, αφού σούταρε κατά μέσο όρο 10.3 βολές ανά παιχνίδι.

Φέτος οι Μπακς έχουν 2 νίκες και οι Χιτ 1, όμως στο τελευταίο ματς δεν έπαιξε ο Μπάτλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπακς: Τα σενάρια για τον αντίπαλο στον 1ο γύρο των playoffs και οι Χιτ!

Κόμπι: Μπήκε στο Hall Of Fame! (pics & vids)

Κόμπι: Δίπλα στην Βανέσα Μπράιαντ ο Τζόρνταν! (pic & vids)

Συγκίνησε η Βανέσα Μπράιαντ: «Δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Κόμπι, θα σε αγαπώ για πάντα» (vids)

 

NBA Τελευταία Νέα