Ρόουζ: «Vintage εγώ; Τίποτα vintage δεν υπάρχει στο παιχνίδι μου» (pic)

Ρόουζ: «Vintage εγώ; Τίποτα vintage δεν υπάρχει στο παιχνίδι μου» (pic)

Ρόουζ: «Vintage εγώ; Τίποτα vintage δεν υπάρχει στο παιχνίδι μου» (pic)

bet365

Θέλετε να μάθετε πόσο vintage νιώθει ο Ντέρικ Ρόουζ; Ο ίδιος απαντά.

Ο Ντέρικ Ρόουζ έχει βαρεθεί να ακούει ότι μοιάζει με τον παλιό εαυτό του και θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Έχει περάσει πάρα πολλά, έφτασε πολύ μικρός στην κορυφή και τότε όλος ο κόσμος τον παρακολούθησε να πέφτει. Έφτασε στον πάτο και όλοι κοιτούσαν. Πάλεψε με τους δαίμονες του και άρχισε να ανεβαίνει.

Σε όλο τον δρόμο έχει ακούσει πάρα πολλά. Άλλα θετικά, άλλα αρνητικά. Το πιο σύνηθες είναι πόσο κοντά η πόσο μακριά είναι από τον πιτσιρικά που γνωρίσαμε και τρέλανε το ΝΒΑ και εκείνος απαντά ξεκάθαρα.

«Φαντάσου να έχεις την δουλειά των ονείρων σου ή να δουλεύεις για μια εταιρεία πάνω από 10 χρόνια... Αίμα, ιδρώτας, δάκρυα κα κάποιος από άλλη εταιρεία να έρχεται και να σου λέει, 'μοιάζεις με τον κλασσικό εαυτό σου σήμερα'. Γελάω. Δεν τους ξέρεις καθόλου και νομίζουν ότι σε ξέρουν, γιατί σε είδαν από μακριά.

Είχες τα πάνω σου και τα κάτω σου στην εταιρεία σωστά; Είσαι άνθρωπος. Αλλά τι γίνεται αν οι αριθμοί λένε ότι ήσουν πιο αποδοτικός φέτος... τι γίνεται αν είσαι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης. Δεν υπάρχει τίποτα κλασσικό στο παιχνίδι μου, εκτός από τα floaters μου. Δεν καρφώνω ή δεν πηδάω ψηλά πια. Δεν σε σκοτώνω με την ταχύτητα μου ή δεν τρέχω στον αιφνιδιασμό πια. Δεν σουτάρω καν τα ανάποδα Layups. Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης.

Αγαπάω το σκάκι οπότε θα το θέσω έτσι. Έχασα την βασίλισσα μου νωρίς στο παιχνίδι, οπότε παλεύω να πάω έναν στρατιώτη μου μέχρι το τέλος, για να την πάρω πίσω. Αν ξέρεις σκάκι... αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο και αν ξέρεις πολύ καλό σκάκι, θα ξέρεις ότι ακόμα και τα κορυφαία παιχνίδια κερδήθηκαν με ελάχιστα κομμάτια στο ταμπλό και ότι έχει να κάνει με στρατηγική, καρδιά και ικανότητα.

Είναι ωραία να λέγεται ότι ακόμα παίζω καλά... συν το ότι αντιμετωπίζω σκ@@τα όλη την ζωή μου. Χαμογελάω με αυτά, γιατί έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Αυτά ήταν το να μεγαλώνω πάμφτωχος στο Σικάγο και κανείς να μην καταλαβαίνει τον πόνο και τα όνειρα μου, παρά μόνο εγώ. Vintage ή όχι... είμαι ευλογημένος και ικανός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπακς: Οι Χιτ είναι ο χειρότερος δυνατός αντίπαλος για τα playoffs (πίνακες & vids)

Ουόριορς - Γκρίζλις 112-117: Ο απίθανος Μοράντ έστειλε playoffs το Μέμφις (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα