ΛεΜπρον VS Κάρι: Κάνουν το play-in... Τελικούς! (infographic & poll)

ΛεΜπρον VS Κάρι: Κάνουν το play-in... Τελικούς! (infographic & poll)

bet365

ΛεΜπρον Τζέιμς και Στεφ Κάρι βρίσκονται και πάλι αντίπαλοι, όχι όμως σε συνθήκες που έχουν συνηθίσει.

Πως τα κατάφεραν έτσι είναι ένα θέμα προς συζήτηση, αλλά Στεφ Κάρι και ΛεΜπρον Τζείμς, ετοιμάζονται να παίξουν και πάλι αντίπαλοι. Όχι, να παίζουν όμως έτσι όπως είχαν συνηθίσει. Αυτή είναι η 5η φορά, τα τελευταία 7 χρόνια που βρίσκονται στην postseason, αλλά φέτος έχουμε άλλα δεδομένα. Δεν κοιτάνε προς τα πάνω, αλλά κοιτάνε προς τα κάτω.

Για πρώτη φορά, έχουμε τουρνουά play-in και τα έφερε έτσι η τύχη, που Λέικερς και Ουόριορς συναντιόνται στον πρώτο γύρο. Κατέλαβαν την 7η και την 8η θέση και θα παίξουν για μια τελική θέση στην 8άδα. Το πως έφτασαν μέχρι εδώ, έχει διαφορετική ιστορία.

Οι Λέικερς ξεκίνησαν για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ενώ οι Ουόριορς για να γλιτώσουν το περσινό κάζο. Η ομάδα του Λος Άντζελες, μετά από πολλά προβλήματα έφτασε στην 7η θέση, ενώ η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο είχε τον Κάρι να κάνει μια τρελή σεζόν και αυτός την κουβάλησε, μέχρι τις θέσεις του play-in.

Οι δύο σταρ γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ο ένας τον άλλον, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν μάθε να παίζουν στην μεγάλη σκηνή. Ίσως ότι παίζουν απλά για μια θέση στα playoffs να μην τους... τρελαίνει ως ιδέα, αλλά τώρα δεν αλλάζουν και πολλά. Πάντως είναι σίγουρο ότι κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να νιώθει άνετα, με αυτή την εξέλιξη. Υπάρχει... σπίθα, υπάρχει ένταση, έχουμε δύο παικταράδες και όλα τα φώτα έχουν γυρίσει πάνω τους.

Για τους Λέικερς θα είναι τεράστια αποτυχία αν αποκλειστούν, οπότε το βάρος είναι μεγάλο. Είναι οι πρωταθλητές, ξεκίνησαν με κίνητρο το «Back to Back» και κάπου χάθηκαν. Οι τραυματισμοί τους στοίχισαν, στην πορεία το κλίμα έγινε περίεργο και κατέληξαν εδώ, με τον ΛεΜπρον να έχει μια τεράστια πρόκληση μπροστά του, όχι μόνο ομαδική, αλλά και προσωπική. Οι δύο σταρ της ομάδας νιώθουν το βάρος και την ευθύνη και μια ενδεχόμενη αποτυχία, θα φέρει σκληρή κριτική.

Από την άλλη, ο Κάρι και η παρέα του, πετυχημένοι θεωρούνται. Η σεζόν ξεκίνησε τραγικά για εκείνους, αφού έχασαν τον Τόμπσον, πριν τον υποδεχτούν πίσω και κατάλαβαν γρήγορα ότι έχουν μπροστά τους, ακόμα μια ανηφόρα. Βέβαια, είχαν την ευτυχία να έχουν υγιή τον Στεφ Κάρι και αυτό άλλαξε τα δεδομένα. Τους πήρε από το χέρι και με απίστευτες εμφανίσεις τους έβαλε στο play-in και γιατί όχι και στα playoffs. Η ομάδα του Κερ, μπορεί να μην τρομάζει, όπως στο παρελθόν, αλλά έχει έναν MVP στις τάξεις της και η προσωπική κόντρα των Κάρι και ΛεΜπρον, τραβάει όλο το ενδιαφέρον.

Τελευταία φορά που είχαμε την ευκαιρία, πάντως να δούμε ΛεΜπρον εναντίον Κάρι, για τα... κρίσιμα ήταν στους Τελικούς του 2018. Οι Ουόριορς ήταν απλά ασταμάτητοι και με 4-0 καθάρισαν τους Καβαλίερς, με τον ΛεΜπρον πάντως να παλεύει μόνος του, όλα τα παιχνίδια. Φέτος, η διαφορά των δύο είναι χαώδης. Ο Κάρι κάνει τρελή σεζόν. Έχουν 7 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο, ο Κάρι έχει σχεδόν 20 ματς παραπάνω και τώρα τα σβήνουν όλα και προχωρούν μπροστά.

Έχουμε το ζευγάρι, έχουμε δύο σταρ, αλλά ποιος θα νικήσει σε αυτόν τον αγώνα;

Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέικερς: «Συναγερμός» για τον τραυματισμό του Λεμπρόν ενόψει play-in! (vid)

Τα ζευγάρια στα playoffs του ΝΒΑ και στο play-in tournament (pic)

Πέλικανς-Λέικερς 98-110: Στο play-in οι «Λιμνανθρωποι», αντίπαλος οι Ουόριορς! (vid)

Ουόριορς-Γκρίζλις 113-101: Οριστικά στην 8η θέση οι «Πολεμιστές», στην 9η το Μέμφις (vid)

Πρώτος σκόρερ για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Κάρι! (vids)

 

NBA Τελευταία Νέα