Λέικερς: Η αποτυχία των πρωταθλητών να αποφύγουν το play-in έφερε κριτική (pics)

Λέικερς: Η αποτυχία των πρωταθλητών να αποφύγουν το play-in έφερε κριτική (pics)

Λέικερς: Η αποτυχία των πρωταθλητών να αποφύγουν το play-in έφερε κριτική (pics)

bet365

Οι Λέικερς, των πάρα πολλών προβλημάτων, δεν απέφυγαν το play-in και σίγουρα η κριτική είναι σκληρή για τους πρωταθλητές.

Οι Λέικερς πήραν την περασμένη σεζόν το πρωτάθλημα, επέστρεψαν με στόχο το back to back, αλλά ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος. Με τον ΛεΜπρον και τον Ντέιβις να τραυματίζονται σοβαρά μέσα στην σεζόν, όλα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Η ομάδα του Λος Άντζελες θα πρέπει να παίξει στο play-in και εκεί θα βρει απέναντι της, τους Ουόριορς.

Ο χρόνος ξεκούρασης μειώνεται, η πίεση γίνεται τεράστια και οι Λέικερς έχουν φέρει τον εαυτό τους σε πολύ δύσκολη θέση. Εκτός από τα δικά τους προβλήματα, δεν λείπει και η σκληρή κριτική του διαδικτύου, με πολλούς να μην είναι ευχαριστημένοι. Η πιο χαμηλή θέση που έχει ξεκινήσει ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα είναι η 6η. Το είχαν κάνει οι Ρόκετς το 1995 και αυτό είναι το ιστορικό ρεκόρ του ΝΒΑ. Αν οι Λέικερς από την 7η θέση, φτάσουν μέχρι την κορυφή, τότε εκτός από το ότι θα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, θα έχουν γράψει και ιστορία.

Οι Ουόριορς είναι ανεβασμένοι τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ έχουν και τον Κάρι, που τελείωσε την σεζόν ως πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ. Αν οι Λέικερς τελικά πάρουν την 7η θέση, βρίσκουν μπροστά τους, τους Σανς, που βγήκαν τελικά 2οι. Αν χάσουν, έχουν κι άλλο παιχνίδι είτε με τους Γκρίζλις, είτε με τους Σπερς, για μια θέση στην 8άδα. Ακόμα πάντως, η ομάδα του Λος Άντζελες και να πάρει την 7η θέση, έχει δύσκολο δρόμο μπροστά της, δύσκολες σειρές χωρίς πλεονέκτημα έδρας. Ο «Βασιλιάς είναι πλέον στα 36 του, πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό και πάει να κάνει το... ακατόρθωτο. Είναι η μεγαλύτερη του πρόκληση, μέχρι την επόμενη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέικερς: «Συναγερμός» για τον τραυματισμό του Λεμπρόν ενόψει play-in! (vid)

Τα ζευγάρια στα playoffs του ΝΒΑ και στο play-in tournament (pic)

Πέλικανς-Λέικερς 98-110: Στο play-in οι «Λιμνανθρωποι», αντίπαλος οι Ουόριορς! (vid)

Ουόριορς-Γκρίζλις 113-101: Οριστικά στην 8η θέση οι «Πολεμιστές», στην 9η το Μέμφις (vid)

Πρώτος σκόρερ για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Κάρι! (vids)

 

NBA Τελευταία Νέα