Κόμπι: Μπήκε στο Hall Of Fame! (pics & vids)

Κόμπι: Μπήκε στο Hall Of Fame! (pics & vids)

Κόμπι: Μπήκε στο Hall Of Fame! (pics & vids)

bet365

Ο τεράστιος Κόμπι που έφυγε τόσο άδοξα από κοντά μας, είναι πλέον και επίσημα μέλος του Hall Of Fame και οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές.

Πήρε τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους, όπως άξιζε ο τεράστιος Κόμπι Μπράιαντ. Ο Black Mamba έφυγε νωρίς από τη ζωή μαζί με την κορούλα του, Τζίτζι, ωστόσο πρόλαβε να... μαγέψει τον κόσμο με τα όσα έκανε στο παρκέ και να υπηρετήσει το άθλημα με αγάπη και σεβασμό.

Ο Κόμπι είναι και επίσημα μέλος του Hall Of Fame με την «Τάξη του 2020». Μια τεράστια καριέρα με 5 πρωταθλήματα με τη φανέλα των Λέικερς και 18 συμμετοχές σε All Star Game και αμέτρητες στιγμές μαγείας πάνω στο παρκέ.

Μαζί του στο Hall Of Fame, 2 μεγάλοι του αντίπαλοι στα γήπεδα, ο Κέβιν Γκαρνέτ και ο Τιμ Ντάνκαν. Μία από τις κορυφαίες τάξεις του Hall Of Fame στην ιστορία.

Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν εκείνος που επιλέχθηκε από την οικογένεια του Κόμπι, να συνοδέψει την Βανέσα την στιγμή της εισόδου του Black Mamba στο Hall Of Fame.

Η σύζυγος του συγκίνησε με τον λόγο της για τον τεράστιο Κόμπι: «Δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Κόμπι Μπράιαντ. Ήταν ένας, μοναδικός. Τα προσωπικά του στατιστικά και επιτεύγματα μιλάνε από μόνα τους. Ο Κόμπε δεν διάλεξε ποτέ το πιο εύκολο μονοπάτι όσο έχει να κάνει για το μπάσκετ.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του ήταν πως ήταν ο καλύτερος πατέρας των κοριτσιών του. Σε ευχαριστούμε που μας έδωσες έμπνευση να γίνουμε καλύτεροι από την προηγούμενη μέρα. Συγχαρητήρια μωρό μου, όλη η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση μου τελικά επιβραβεύτηκαν. Τα κατάφερες, είσαι στο Hall Of Fame. Δεν είσαι απλά ένας MVP. Είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Είμαι περήφανη για σένα. Θα σε αγαπάω πάντα. Κόμπε. Μπιν. Μπράιαντ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Hall of Fame career.

Only right that it's official now.

Congrats, Kobe pic.twitter.com/NRAOOeydld

— NBA on ESPN (@ESPNNBA) May 15, 2021

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα