Δεν τους βλέπει ο Κάρι: Έχει τις περισσότερες 30άρες στην σεζόν! (pic)

Δεν τους βλέπει ο Κάρι: Έχει τις περισσότερες 30άρες στην σεζόν! (pic)

Δεν τους βλέπει ο Κάρι: Έχει τις περισσότερες 30άρες στην σεζόν! (pic)

bet365

Ο Στεφ Κάρι κάνει μοναδική σεζόν και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες 30άρες στο ΝΒΑ. Στην λίστα έχει θέση και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Στεφ Κάρι κάνει μια... MVP σεζόν, αλλά η θέση της ομάδας του δύσκολα θα του δώσει το βραβείο. Ο Γιόκιτς, άλλωστε, δεν χαρίζεται, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο ηγέτης των Ουόριορς παίζει με τα φρένα σπασμένα. Είναι εξαιρετικός, βάζει μεγάλα καλάθια, βάζει δύσκολα καλάθια, σπάει ρεκόρ και δεν μπορούν οι άμυνες να τον σταματήσουν.

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι είναι ο παίκτης με τα περισσότερα παιχνίδια με 30+ πόντους στην λίγκα φέτος. Έχει 37, ακολουθεί ο Μπιλ με 34 και στην τρίτη θέση είναι ο Λίλαρντ. Μετά τους Ντόντσιτς και ΛαΒιν, βρίσκουμε και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με 24 παιχνίδια, ενώ η λίστα συμπληρώνεται με τον Εμπίντ με 23 ματς με 30+ πόντους. Φέτος, ο Στεφ έχει κατά μέσο όρο 31,9 πόντους και φυσικά είναι πρώτος στο ΝΒΑ, 5,5 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ και είναι 5ος στην αξιολόγηση της λίγκας.

Με τέτοιο ανταγωνισμό ο Κάρι καταφέρνει να κάνει μια σεζόν από άλλο πλανήτη, ενώ η διαφαινόμενη σύγκρουση των Ουόριορς με τους Λέικερς στο play-in κάνει αυτό το νέο τουρνουά να έχει μοναδικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα