Βλέπαμε ΛεΜπρον-Κάρι στους Τελικούς και τώρα θα παίξουν για το play-in! (pic)

Βλέπαμε ΛεΜπρον-Κάρι στους Τελικούς και τώρα θα παίξουν για το play-in! (pic)

bet365

Με την βαθμολογία που έχουμε αυτή την στιγμή και έτσι όπως πάνε τα πράγματα το play-in έχει ένα μεγάλο «δώρο» για τους φίλους του μπάσκετ. Ντέρμπι μεταξύ ΛεΜπρον - Κάρι.
Πού θα κάτσει η μπίλια στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Αλλιώς ξεκίνησε το φετινό ΝΒΑ, πολύ διαφορετική εξέλιξη βλέπουμε πλέον. Από την αρχή όλοι ήξεραν και φυσικά δέχτηκαν ότι φέτος θα υπάρξει τουρνουά play-in, αλλά τώρα που όλα είναι πιο πραγματικά και πιο δύσκολα έχει αρχίσει η γκρίνια.

Αρχικά γκρίνιαξε ο Λούκα Ντόντσιτς, όμως οι Μάβερικς δείχνουν να τα γλιτώνουν, οπότε πλέον δεν τον ενδιαφέρει πολύ και ο επόμενος που βγήκε μπροστά ήταν ο ΛεΜπρον. Οι Λέικερς ξεκίνησαν με την φόρα που πρωταθλητή, αλλά πλέον τίποτα δεν πάει καλά για εκείνους και βυθίζονται μέρα με την ημέρα. Ο AD είναι μεταξύ τραυματισμών και παρκέ, ο ΛεΜπρον είναι εκτός και κανείς δεν ξέρει τον λόγο, ο Σρέντερ είναι και αυτός εκτός εξαιτίας του πρωτοκόλλου και οι Λέικερς πάνε από την μία ήττα στην άλλη.

Αυτό έφερε σαν αποτέλεσμα, να είναι οι δύο ομάδες πολύ κοντά στην βαθμολογία και αυτή την στιγμή, αν ξεκινούσε το play-in να έπαιζαν μεταξύ τους. Το πιο πιθανό σενάριο αυτό λέει, με τον ΛεΜπρον (που κάποια στιγμή θα αποφασίσει να επιστρέψει) και τον Κάρι, μετά τους Τελικούς να μεταφέρουν την κόντρα τους σε μια άλλη, όχι τόσο λαμπερή διάσταση.

Σίγουρα είναι δύο παίκτες που έχουν μάθει να βρίσκονται στους Τελικούς και να παλεύουν για έναν τίτλο και τώρα θα αναγκαστούν να παίξουν απλά για την 7η ή την 8η θέση της βαθμολογίας και κατά συνέπεια μια θέση στα playoffs. Ο ΛεΜπρον είναι πάρα πολύ απογοητευμένος με την φετινή κατάσταση και το πως εξελίχθηκε και αυτό φαίνεται στην συμπεριφορά του. Μετά τον τραυματισμό του, έχει εμφανιστεί εκνευρισμένος, παραδέχτηκε ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά στο 100% και ο Βόγκελ τόνισε ότι απλά δεν θέλει να αγωνιστεί και να είναι με τους συμπαίκτες του.

Ο Κάρι από την άλλη, βιώνει δεύτερη σεζόν μια δύσκολη κατάσταση με την ομάδα του, συνήθισε, διασκεδάζει πιο πολύ και παράλληλα κάνει μια εξαιρετική σεζόν ατομικά. Αν βάλει και τους Ουόριορς στα playoffs θα είναι σίγουρα πετυχημένη.

The current standings have LeBron James and Stephen Curry meeting in the 7-8 seed play-in game. This also appears to be...

Δημοσιεύτηκε από Basketball Forever στις Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021
 

NBA Τελευταία Νέα