ΛεΜπρόν για το play-in: «Όποιος σκέφτηκε αυτή τη μ@λ@κι@ να απολυθεί»!

ΛεΜπρόν για το play-in: «Όποιος σκέφτηκε αυτή τη μ@λ@κι@ να απολυθεί»!

ΛεΜπρόν για το play-in: «Όποιος σκέφτηκε αυτή τη μ@λ@κι@ να απολυθεί»!

bet365

Πριν από ένα χρόνο ο ΛεΜπρόν διαπίστωνε ότι το ΝΒΑ χρειάζεται ένα play-in τουρνουά, τώρα λέει ότι αυτός που το σκέφτηκε πρέπει να χάσει τη δουλειά του!

Πώς αλλάζουν οι καιροί; Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, μετά την ήττα των Λέικερς από τους Ράπτορς και τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον αστράγαλο, αποφάσισε να μιλήσει για το play-in τουρνουά. Και πως να μην το κάνει, όταν οι Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκονται μεν στην 6η θέση (τελευταία των playoffs), αλλά είναι ισόβαθμοί με τους 7ους Μπλέιζερς (οι πρώτοι που συμμετέχουν στο play-in) και τους 5ους Μάβερικς!

«Όποιος σκέφτηκε αυτή τη μ@λ@κι@ θα πρέπει να απολυθεί», ήταν η ατάκα του ΛεΜπρόν, Η οποία τον τοποθετεί σε μία σχετικά μεγάλη λίστα διαμαρτυρόμενων για την ύπαρξη του τουρνουά εισόδου στα playoffs.

Μόνο που το play-in φαίνεται να είναι η αιτία που λιγότερο από ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, 24 ομάδες έχουν ενδιαφέρον για κάτι και δεν ασχολούνται με το... tanking!

Ένα χρόνο νωρίτερα και με τη σεζόν στον... αέρα, ο «Βασιλιάς» ήταν αυτός που υποστήριζε ότι ένα τέτοιο τουρνουά είναι το σωστό, για να μην πάνε στον κάλαθο των αχρήστων οι προσπάθειες των ομάδων.

Τα επόμενα πέντε ματς των Λέικερς είναι κόντρα σε Νάγκετς, Κλίπερς, Μπλέιζερς, Σανς και Νικς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπακς-Νετς 117-114: «Μαγικός» Γιάννης με 49άρα, «άγγιξε» το ρεκόρ καριέρας του! (vid)

Μπακς-Νετς: «Σεφτέ» με εντυπωσιακό alley oop κάρφωμα ο Γιάννης! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα