Λέικερς: Μπορούν να αποφύγουν το play-in; (πίνακας)

Λέικερς: Μπορούν να αποφύγουν το play-in; (πίνακας)

Λέικερς: Μπορούν να αποφύγουν το play-in; (πίνακας)

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς φλερτάρουν με την πιθανότητα να διακινδυνέψουν όλη τη σεζόν του στο play-in τουρνουά. Μία εκδοχή που είναι πιο κοντά από ποτέ. Τα προβλήματα και το πρόγραμμα μέχρι το τέλος δεν είναι... σύμμαχος.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει προλάβει να το χαρακτηρίσει ως «μ@λ@κι@». Μόνο που οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς, ίσως υποστούν την ταλαιπωρία της συμμετοχής τους σε αυτή τη... μ@λ@κι@!

Οι αγώνες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου είναι μετρημένοι στα δάκτυλα, μόλις έξι! Και όλοι διαλεκτοί.

Το πρόγραμμα των Λέικερς μέχρι το τέλος

ΗμερομηνίαΑντίπαλος
8/5Μπλέιζερς*
10/5Σανς
12/5Νικς
13/5Ρόκετς
15/5Πέισερς*
16/5Πέλικανς*

*Εκτός έδρας.

Αυτή τη στιγμή, οι Λέικερς βρίσκονται στην 6η θέση της Δύσης, αλλά στην ισοβαθμία με τους Μπλέιζερς (έχουν το ίδιο ρεκόρ 37-29). Ουσιαστικά μία ανάσα από το τουρνουά play-in. Αν βρεθούν στην 7η ή τερματίσουν στην 8η θέση, θα έχουν τη δεύτερη ευκαιρία. Βλέπετε, ο νικητής του ζευγαριού 7-8 τερματίζει στην 7η θέση. Ο ηττημένος θα αναμετρηθεί με την ομάδα που θα επικρατήσει από τις θέσεις 9-10, για την 8η και τελευταία θέση των playoffs.

Αλλά όπως και να το δει κανείς, οι πρωταθλητές δεν θα έπρεπε να μπούνε σε αυτή τη διαδικασία. Ο Άντονι Ντέιβις αναμένεται να επιστρέψει στο ματς με τους Μπλέιζερς, ένα εξαιρετικά κομβικό ματς. Κάθε ομάδα έχει από μία νίκη (102-93 οι Λέικερς, 115-107 οι Μπλέιζερς) και όποιος επικρατήσει θα πάρει την ισοβαθμία και το προβάδισμα για τα playoffs!

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο Φρανκ Βόγκελ εξήγησε ότι το θέμα του δεν είναι ιατρικό! Αλλά χωρίς αυτόν (και τον Σρέντερ που είναι στο πρωτόκολλο υγείας) οι Λέικερς χάνουν μεγάλο μέρος της ισχύς τους.

Το ζήτημα είναι πως στα τελευταία έξι ματς, οι Λέικερς θα δοκιμάσουν και τις αντοχές τους. Έχουν 4 ματς σε διάστημα 5 ημερών, με δύο ζευγάρια back 2 back αγώνων. Από τα έξι ματς, μόλις το ένα είναι απέναντι σε αδιάφορη ομάδα (Ρόκετς) και τα άλλα πέντε είναι κόντρα σε ομάδες που ψάχνουν κάτι στο φινάλε της κανονικής διάρκειας: οι Μπλέιζερς την είσοδο στα playoffs, οι Σανς την 1η θέση στη Δύση και στο ΝΒΑ, οι Νικς να κρατήσουν την 4η θέση στην Ανατολή, οι Πέισερς να προλάβουν την 8η θέση στο play-in και οι Πέλικανς την 10η θέση της Δύσης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kλίπερς - Λέικερς 118-94: Ο Τζορτζ έβαλε σε... μπελάδες τους λιμνάνθρωπους! (vid)

Mάβερικς - Νετς 113-109: Τέταρτη σερί ήττα το Μπρούκλιν! (vid)

Nίκες για Πέισερς και Μπουλς (vids)

Ουόριορς - Θάντερ 118-97: Ο Κάρι... πετούσε φωτιές κόντρα στην Οκλαχόμα! (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα