Λέικερς: Το παράτησε ο ΛεΜπρον και παραδίνονται οι πρωταθλητές; (pics & poll)

Λέικερς: Το παράτησε ο ΛεΜπρον και παραδίνονται οι πρωταθλητές; (pics & poll)

Λέικερς: Το παράτησε ο ΛεΜπρον και παραδίνονται οι πρωταθλητές; (pics & poll)

bet365

Οι Λέικερς είδαν τον Ντέιβις να επιστρέφει και να αποχωρεί πάλι, υπέστησαν ακόμα μια βαριά ήττα και αυτή την στιγμή βρίσκονται σε απελπιστικά δύσκολη θέση.
bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση του αγώνα Λέστερ - Νιουκάστλ. |21+

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στους Λέικερς. Οι πρωταθλητές έχουν πάρα πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουν και εκτός από αυτό πλέον χάνουν ματς και μαζί όση αυτοπεποίθηση τους είχε μείνει.

Η ήττα από τους Κλίπερς με 118-94 δεν είναι απλά μια βαριά ήττα, από έναν αντίπαλο που θέλουν πάντα να κερδίζουν, αλλά έκανε την κατάσταση σχεδόν απελπιστική. Τα δεδομένα δεν είναι καθόλου αισιόδοξα. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς τραυματίστηκε, έμεινε εκτός δύο μήνες, επέστρεψε και είναι πάλι εκτός, με τα λόγια του μόνο αισιόδοξα να μην είναι. Ο «Βασιλιάς» για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι έχει σημάδια αδυναμίες, τόνισε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στο 100% του και έδειξε να έχει επηρεαστεί σε πολλά κομμάτια. Ψυχολογικά και σωματικά έδειξε αδυναμία και αυτό μάλλον παρασύρει και τους Λέικερς, που και με εκείνον στο παρκέ δεν σταμάτησαν τις ήττες.

Το άλλο πρόβλημα έχει το όνομα του δεύτερου σταρ της ομάδας. Ο Άντονι Ντέιβις τραυματίστηκε ακόμα πιο νωρίς από τον ΛεΜπρον, κατάφερε να επιστρέψει, να αλλάξει ελάχιστα και να αποχωρήσει και πάλι. Παίζοντας το 8ο παιχνίδι του, μετά από 9 εβδομάδες εκτός, είχε προλάβει να παίξει για 9 λεπτά και είχε 2/9 σουτ και ένα ριμπάουντ. Οι Κλίπερς δεν λυπήθηκαν τους Λέικερς και ήταν μπροστά με 10 πόντους, όσο ο AD ήταν στο παρκέ. Τότε ο Ντέιβις έδειξε να τραυματίζεται στον αστράγαλο, βγήκε εκτός ματς και δεν γύρισε ποτέ, έχοντας πάντως πρόβλημα στην πλάτη.

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στους Λέικερς και εκτός από την ατυχία με τους τραυματισμούς, είναι και ο Σρέντερ εκτός εξαιτίας του πρωτοκόλλου, φαίνονται να έχουν τραγική ψυχολογία. Οι σταρ τους είναι μεταξύ αποδυτηρίων και ιατρείου, αλλά και όταν επιστρέφουν φαίνεται να μην υπάρχει καμία πίστη. Οι μεγάλες δηλώσεις έχουν εξαφανιστεί, μαζί με τον... αέρα του πρωταθλητή και άπαντες φαίνονται σαν να έχουν παραδώσει το στέμμα τους και έχουν χάσει εντελώς τον δρόμο τους.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΕΜΠΡΟΝ

Βαθμολογικά οι Λέικερς είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Παίζουν με τους Μπλέιζερς την επόμενη αγωνιστική και δίνουν τεράστια μάχη για να γλιτώσουν την 7η θέση και τα play-in. Τα play-in που ξαφνικά τους αφορούν και θυμήθηκαν ότι δεν τους αρέσουν, πάντως είναι εκεί. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κανείς από τους δύο σταρ δεν θα είναι και πάλι στο παρκέ. Πολλά γεγονότα δείχνουν ότι οι Λέικερς φέτος περνούν μια πολύ δύσκολη σεζόν.

Οι Κλίπερς τους σκούπισαν με 3 νίκες, ενώ το σημερινό βράδυ ήταν η πρώτη φορά που έχαναν με 20+ πόντους στο ημίχρονο, τις τελευταίες δύο σεζόν. Οι τραυματισμοί τους έχουν γονατίσει ψυχολογικά και πρακτικά και τα πράγματα φαίνεται πραγματικά δύσκολο να αλλάξουν. Το play-in δεν πρόκειται να είναι εύκολο για καμία ομάδα, ειδικά με αντιπάλους απέναντι όπως οι Πέλικανς ή οι Σπερς ή ακόμα και οι Ουόριορς (πιο δύσκολα).

Μεγάλη εντύπωση πάντως προκάλεσε και η δήλωση του Βόγκελ πριν από λίγο, για την απουσία του ΛεΜπρον. «Δεν έχει να κάνει με ιατρικό θέμα, απλά δεν είναι εδώ», ενώ είπε με σιγουριά ότι δεν πρόκειται να παίξει κόντρα στους Μπλέιζερς.

Τα πράγματα φαίνονται να είναι αρκετά περίεργα. Ναι μεν όλοι μιλούν για τις ατυχίες με τους τραυματισμούς, αλλά κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις που προκύπτουν. Άπαντες περιμένουν να γίνουν καλά όσοι έχουν θέματα, για να δουν τι θα προλάβουν να σώσουν οι πρωταθλητές. Αν δεν γίνει αυτό, αν δεν επιστρέψουν όλοι φαίνεται ότι δεν είναι ικανοί να πάνε τον δρόμο μέχρι το τέλος. Είτε από ψυχολογία, είτε επειδή όντως έχουν πληγεί εξαιρετικά με τους δύο σταρ τους εκτός, οι Λέικερς έχουν χάσει κάθε αίσθημα υπεροχής που κουβαλούσαν. Το στέμμα στο κεφάλι τους, μάλλον το έχουν ξεχάσει. Ο «Βασιλιάς» τους έχει δυσκολίες και οι υπόλοιποι βουλιάζουν.

Οι επόμενες ημέρες και αγωνιστικές θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Λος Άντζελες και τους οπαδούς των Λέικερς. Απογοήτευση ότι δεν θα δουν ξανά την ομάδα τους στο 100% κυριαρχεί, αλλά πρέπει να δείξουν ότι δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια. Τα play-in είναι πλέον μια μεγάλη πιθανότητα και αν δεν έχουν ψυχολογία, δεν θα τα κερδίσουν. Χρειάζονται βοήθεια, χρειάζονται να βρουν τον καλό τους εαυτό, αλλιώς μάλλον είμαστε μπροστά στην... παραίτηση των πρωταθλητών.

Διαβάστε ακόμα:

Loading...
 

NBA Τελευταία Νέα