Μάικ Τζέιμς: Πήρε μία ευκαιρία που έλεγε ότι δεν ήθελε!

Μάικ Τζέιμς: Πήρε μία ευκαιρία που έλεγε ότι δεν ήθελε!

Μάικ Τζέιμς: Πήρε μία ευκαιρία που έλεγε ότι δεν ήθελε!

bet365

Ο Μάικ Τζέιμς επιστρέφει στο ΝΒΑ! Στο πρωτάθλημα που είχε διαπιστώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει άλλο, αφού το έχει σβήσει από τη λίστα του!

Μία γενναία δόση μπασκετικής τρέλας και απίστευτων ικανοτήτων! Μία... πινελιά ιδιορρυθμίας. Και ο Μάικ Τζέιμς είναι έτοιμος. Για να επιστρέψει στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς. Για μία ακόμη ευκαιρία. Ίσως την τελευταία. Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, ο Τζέιμς - ακόμη στα... μέλια από την επέκταση της συμφωνίας του με την ΤΣΣΚΑ - διαπίστωνε με στόμφο ότι το ΝΒΑ δεν τον ενδιαφέρει άλλο.

Όπως και άλλοι άνθρωποι, έτσι και ο Τζέιμς αποκάλυψε ότι έχει μία λίστα όλων όσων θέλει να πραγματοποιήσει στη ζωή του. Και εκεί που αναφέρει το ΝΒΑ, υπάρχει ένα πελώριο «Χ» με κατακόκκινο μαρκαδόρο. Η τύχη όμως είχε άλλη άποψη.

Ο Τζέιμς μοιάζει σαν... απόκληρος της EuroLeague. Έτσι και αλλιώς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κρατάει την τύχη για δύο ακόμη σεζόν. Και κανείς δεν γνωρίζει τι θα κάνει. Ο μόνος δρόμος για τον 2ο σκόρερ της φετινής σεζόν (μολονότι απέχει εδώ και μερικές αγωνιστικές) είναι το ΝΒΑ.

Εκεί που δεν ήθελε να πάει. Και όμως, το ΝΒΑ είναι το πρωτάθλημα που του ταιριάζει. Λογικό μέσα στον παραλογισμό του. Με τους Μπρούκλιν Νετς να λατρεύουν το ίδιο πράγμα με τον Μάικ Τζέιμς: την ατελείωτη επίθεση!

Τι και ας προορίζεται για... ρεζέρβα σε μία ομάδα που έχει στο ρόστερ της τον Κέβιν Ντουράντ, τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Καϊρί Ίρβινγκ; Ποιος ξέρει, ίσως η λίστα του Αμερικανού γκαρντ να έχει κάτι σχετικό στη λίστα του.

Η καριέρα του Μάικ Τζέιμς στο ΝΒΑ έχει μόλις 36 αγώνες. Με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς και των Νιου Όρλεανς Πέλικανς. Και μέσο όρο 9.3 πόντων, 2.5 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ! Το πλέον παράδοξο στο μικρό διάστημα του ΝΒΑ, ήταν πως μόλις έδειχνε να... κολλάει επιτέλους στους Σανς (με τον Μπούκερ τραυματία) έφυγε για τη Νέα Ορλεάνη. Και από εκεί, πίσω στην Ευρώπη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

EuroLeague: Επιστρέφει στις ΗΠΑ ο Μάικ Τζέιμς! (pic)

Ο Ιτούδης άφησε εκτός κουβέντας τον Τζέιμς όταν μίλησε για το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ!

Βατούτιν για Τζέιμς: «Δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση»

Ο Ιτούδης άφησε εκτός ομάδας τον Μάικ Τζέιμς! (pic)

 

NBA Τελευταία Νέα