Ο Ιτούδης άφησε εκτός ομάδας τον Μάικ Τζέιμς! (pic)

Ο Ιτούδης άφησε εκτός ομάδας τον Μάικ Τζέιμς! (pic)

Ο Ιτούδης άφησε εκτός ομάδας τον Μάικ Τζέιμς! (pic)
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενημέρωσε επισήμως πως ο Μάικ Τζέιμς είναι πλέον εκτός ομάδας και δεν θα συμμετάσχει στα επόμενα παιχνίδια της «ομάδας του στρατού» κατόπιν απόφασης του Δημήτρη Ιτούδη!

Το νέο… επεισόδιο στις σχέσεις του Μάικ Τζέιμς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 29/3 καθώς οι Ρώσοι ανακοίνωσαν επισήμως πως ο Αμερικανός γκαρντ τίθεται εκτός ομάδας, κατόπιν εισήγησης του Δημήτρη Ιτούδη!

Το περασμένο Σάββατο, ο Έλληνας προπονητής κάλεσε timeout μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα με την Ούνικς Καζάν έπειτα από ένα λάθος του Τζέιμς κι εν συνεχεία άνοιξε έντονο διάλογο με τον Αμερικανό, ο οποίος δεν πέρασε ξανά στο παρκέ.

Μάλιστα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενημέρωσε πως ο λόγος που ο Τζέιμς δεν έπαιξε ξανά κόντρα στην Ούνικς έχοντας αγωνιστεί μόλις 3 λεπτά είναι πως ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Ιτούδης αρνήθηκε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες, τονίζοντας ωστόσο με νόημα πως «Ξέρετε ποιες είναι οι αρχές και η ηθική μου»!

Ο Τζέιμς, λοιπόν είναι εκτός ομάδας ενώ είχε προηγηθεί πειθαρχικό παράπτωμα τον Νοέμβριο όπου συζητήθηκε και η διακοπή της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιτούδης για το επεισόδιο με Τζέιμς: «Ξέρετε ποιες είναι οι αρχές και η ηθική μου»! (vid)

ΤΣΣΚΑ: «Ο Τζέιμς δεν έπαιξε ξανά λόγω… στομαχικών διαταραχών» (pic)

ΤΣΣΚΑ: Νέα ένταση Ιτούδη - Τζέιμς, τον έστειλε στα αποδυτήρια! (vid)

Μάικ Τζέιμς: Όλα τα περιστατικά που τον έχουν εκθέσει εκτός παρκέ