Αντετοκούνμπο-Χάρντεν: Η σχέση τους είναι... εκρηκτική και έχουν μεγάλη κόντρα! (vids)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο-Χάρντεν: Η σχέση τους είναι... εκρηκτική και έχουν μεγάλη κόντρα! (vids)

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν έβαλε τους Μπακς στους πιθανούς προορισμούς του και το gazzetta.gr θυμίζει την ιστορία της κόντρας του Μούσια με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σε... εγρήγορση συνεχίζει να κρατά ο Τζέιμς Χάρντεν τις ομάδες και τους λάτρεις του ΝΒΑ.

Ο Μούσιας πρόσθεσε στους πιθανούς προορισμούς του μέσω ανταλλαγής τους Μπακς και τους Χιτ (είχε Νετς και Σίξερς) και πλέον όλοι... χορεύουν στον ρυθμό του.

Ο Τζέιμς Χάρντεν έχει μια... εκρηκτική σχέση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν θα μπορέσουν ποτέ να παίξουν παρέα στα... ελάφια.

Το gazzetta.gr θυμίζει την ιστορία της κόντρας του Greek Freak με τον Μούσια, η οποία ξεκίνησε το 2014.

Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουν πως η κόντρα τους δεν είναι πολύ παλιά, ωστόσο όλα ξεκίνησαν το 2014.

Τότε σε ένα ματς των Ρόκετς με τους Μπακς, ο Χάρντεν έσπρωξε τον Γιάννη και χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ. Ο Έλληνας φόργουορντ πήγε κοντά του και του είπε κάτι, διώχνοντας τη μπάλα από τα χέρια του.

Ο αστέρας του Χιούστον θέλησε να απαντήσει στον Γιάννη, ωστόσο οι συμπαίκτες του (μεταξύ αυτών και ο Κώστας Παπανικολάου) τον ηρέμησαν και η κατάσταση δεν ξέφυγε, με τον Χάρντεν πάντως να συνεχίζει να τα λέει σε έντονο ύφος στον Αντετοκούνμπο.

Τον Ιανουάριο του 2019 ο Γιάννης πήγε για πάσα και πέτυχε τον Χάρντεν στο κεφάλι, με τον ηγέτη των «ρουκετών» να τονίζει πως δεν χρειάζεται τη συγγνώμη του αντιπάλου του και οτι είδε τι έγινε στο παρκέ.

Ο Greek Freak ανέφερε πως προσπάθησε να βρει στη γωνία τον ελεύθερο συμπαίκτη του και παραδέχθηκε πως η μπάλα χτύπησε με πολλή δύναμη τον «Μούσια».

Στις 21 Αυγούστου του 2019 ο ηγέτης των Ρόκετς, ρωτήθηκε για το γεγονός πως το βραβείο του MVP πήγε στον Γιάννη και όχι σε εκείνον και η απάντηση ήταν « Είναι κάτι που δεν μπορώ να το ελέγξω εγώ (το που θα πάει το MVP). Νομίζω πως τα media δημιούργησαν ένα "παραμύθι" για κάποιον με το που ξεκίνησε η χρονιά και το έλεγαν σε όλη την διάρκειά της».

Στις 24 Οκτώβρη του 2019 το καθαρόαιμο «άτι» των Μπακς έκανε airball σε τρίποντο, με τον Χάρντεν να τον τρολάρει με την αντίδραση του, θέλοντας να πει ότι προστατεύεται από το τούβλο.

Πάμε και στις 6 Φλεβάρη του 2020, τότε που αρχηγοί του All Star Game, έφτιαξαν της ομάδες τους.

Ο Γιάννης θέλησε να πικάρει τον γεννιοφόρο ηγέτη της ομάδα του Χιούστον, λέγοντας ότι θέλει κάποιον να πασάρει και προτίμησε τον Κέμπα.

Στο All Star Game, ο φόργουορντ των Μπακς σε μια διεκδίκηση της μπάλας, φαίνεται πως βρήκε τον «Μούσια» στο πρόσωπο, μια φάση που σχολιάστηκε πολύ στα αμερικανικά media. Παράλληλα κατά τη διάρκεια του ματς, οι δυο τους είχαν πολλά έντονα τζαρτζαρίσματα.

Για να φτάσουμε στις δηλώσεις του στο ESPN στα τέλη Φλεβάρη, στις οποίες πέταξε το καρφί του στον Έλληνα φόργουορντ, λέγοντας «Aν είσαι 2.11, τρέχεις και καρφώνεις δεν χρειάζεσαι ταλέντο».

Μάλιστα όταν η κουβέντα πήγε στο γεγονός πως ο Greek Freak του πέταξε... καρφί για το ότι δεν πασάρει, η απάντηση του Χάρντεν ήταν «έχω περισσότερες ασίστ από αυτόν».

H σχέση του Γιάννη με τον Χάρντεν είναι... εκρηκτική και μένει να δούμε αν θα γίνει το θαύμα και θα καταλήξουν συμπαίκτες στους Μπακς.

 

NBA Τελευταία Νέα