Χάρντεν: Θέλει να γίνει ανταλλαγή σε Μιλγουόκι Μπακς ή Μαϊάμι Χιτ!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Χάρντεν: Θέλει να γίνει ανταλλαγή σε Μιλγουόκι Μπακς ή Μαϊάμι Χιτ!

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν ψάχνει τρόπους να αλλάξει... γειτονιά. Να πάει στην Ανατολή, με τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μαϊάμι Χιτ να βρίσκονται και αυτοί ανάμεσα στις επιλογές του!

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν θα κρατήσει δα την ανάσα του μέχρι να γίνει μοβ ή να γίνει ανταλλαγή. Τα σενάρια είναι πολλά. Και αφορούν περισσότερο την αποχώρησή του, παρά την παραμονή του. Μετά τους Μπρούκλιν Νετς και τους Φιλαντέλφια 76ερς, σύμφωνα με το Athletic, δύο νέο προορισμοί ξεπήδησαν! Οι Μιλγουόκι Μπακς και οι Μαϊάμι Χιτ!

Δύο ομάδες που είναι διεκδικήτριες του τίτλου. Αυτό που ψάχνει ο Χάρντεν και δεν μπορεί να το βρει στο Χιούστον. Τα δεδομένα είναι απλά: Ο Χάρντεν αναζητεί να αγωνιστεί στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο - παρά τις... διαφορές τους - ή στο πλευρό του Τζίμι Μπάτλερ. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, είναι δεδομένο πως οι Ρόκετς θα ζητήσουν τον... ουρανό με τα άστρα.

Από τους Νετς απαίτησαν ή τον Ντουράντ ή τον Ίρβινγκ και από τους Σίξερς, τουλάχιστον, τον Μπεν Σίμονς. Άραγε τι μπορεί να ζητήσουν από τους Μπακς ή τους Χιτ;

 

NBA Τελευταία Νέα