«Καρφί» Χάρντεν για Γιάννη: «Aν είσαι 2.11, τρέχεις και καρφώνεις δεν χρειάζεσαι ταλέντο!» (pic & vid)

Νίκος Καρφής
«Καρφί» Χάρντεν για Γιάννη: «Aν είσαι 2.11, τρέχεις και καρφώνεις δεν χρειάζεσαι ταλέντο!» (pic & vid)

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν πέταξε το... καρφί του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σχολιάζοντας το στυλ παιχνιδιού και το ύψος του Greek Freak.

Πέρυσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε στα χέρια του το βραβείο του MVP, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος τόνισε πως εκείνος άξιζε το βραβείο, ενώ πρόσθεσε πως ρόλο έπαιξε και τα όσα πέρασε ο Greek Freak στη ζωή του πριν φτάσει στο ΝΒΑ.

Φέτος στο All Star Game, ο ηγέτης των Μπακς σε μια διεκδίκηση της μπάλας, φαίνεται πως βρήκε τον «Μούσια» στο πρόσωπο, μια φάση που σχολιάστηκε πολύ στα αμερικανικά media.

Ο σταρ των Ρόκετς πέρασε στην αντεπίθεση, μιλώντας στο ΕSPN και πέταξε το... καρφί του για τον MVP.

«Αν είσαι 2.11, τρέχεις και καρφώνεις, δεν χρειάζεται ταλέντο. Εγώ μαθαίνω πως να παίζω μπάσκετ και έχω ταλέντο», ήταν τα λόγια του στο ESPN και τη Ρέιτσελ Νίκολς.

Μάλιστα όταν η δημοσιογράφος στάθηκε στο σχόλιο του Γιάννη στην επιλογή των ομάδας στο All Star Game, o oποίος είχε πει πως θέλω κάποιον να πασάρει (άρα δεν πήρε τον Χάρντεν), η απάντηση του Χάρντεν ήταν «έχω περισσότερες ασίστ από αυτόν».

Επιπλέον φαίνεται πως ο Χάρντεν δεν ξέχασε το σχόλιο του Αντετοκούνμπο μετά το All Star Game, ο οποίος είπε πως «σημαδεύαν τον Χάρντεν στην επίθεση!»

Στο τέλος ο κορυφαίος σκόρερ του ΝΒΑ έδειξε την σιγουριά του για πρωτάθλημα, ενώ ανέφερε πως αν συμβεί αυτό θα πάρει το σεβασμό που του αξίζει.

Μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί το... γαϊτανάκι των 2 παιχταράδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα