Γκρίζλις: Ενημέρωσαν τον Μπρουκς να... ψάξει ομάδα

Γκρίζλις: Ενημέρωσαν τον Μπρουκς να... ψάξει ομάδα

Newsroom
Ο Ντίλον Μπρουκς των Μέμφις Γκρίζλις.

bet365

Ντίλον Μπρουκς και Μέμφις Γκρίζλις δεν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, αφού οι άνθρωποι της ομάδας τον ενημέρωσαν πως δεν θα επεκταθεί η συνεργασία τους.

Τα σύννεφα στη σχέση ανάμεσα στους Μέμφις Γκρίζλις και τον Ντίλον Μπρουκς φαίνεται πως έχουν πυκνώσει για τα καλά, αφού η συνεργασία τους ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει... διάθεση να επεκταθεί.

Ο γκαρντ-φόργουορντ του Μέμφις ήρθε στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα και απασχόλησε με τα λόγια του για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον οποίο αποκάλεσε «γέρο». Έπειτα αποβλήθηκε για χτύπημα στον αντίπαλό του, ενώ κλήθηκε να καλύψει πρόστιμο 25.000 ευρώ για την άρνησή του να τεθεί στη διάθεση των δημοσιογράφων μετά τις ήττες από τους Λέικερς.

Το κλίμα δεν βοηθά για να αναπτυχθούν οι κατάλληλες συνθήκες ανανέωσης και οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωσαν τον Μπρουκς να... βρει τον επόμενο σταθμό του το ερχόμενο καλοκαίρι που θα κυκλοφορεί στην αγορά των unrestricted agents.

Σύμφωνα με τον Σαμς Τσαράνια, οι Γκρίζλις είχαν καταθέσει πρόταση στον Μπρουκς μέσα στη σεζόν δίχως να λάβουν απάντηση, κάτι που πλέον δεν ισχύει στην περίπτωσή του, με τον 27χρονο άσσο να αλλάζει περιβάλλον έπειτα από 6 σεζόν με τη φανέλα του Μέμφις.

Τη φετινή χρονιά σημείωσε 14.3 πόντους, με 3.3 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά παιχνίδι.

 

NBA Τελευταία Νέα