Νάγκετς: «Σειρήνες» από το Ντένβερ για Καρμέλο Άντονι

Νάγκετς: «Σειρήνες» από το Ντένβερ για Καρμέλο Άντονι

Νάγκετς: «Σειρήνες» από το Ντένβερ για Καρμέλο Άντονι

bet365

Καρμέλο Άντονι και Νάγκετς είναι πιθανό να ενώσουν ξανά τις πορείες τους, αφού όπως παρουσιάζουν αμερικανικά Μέσα, η ομάδα του Ντένβερ ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Ο Καρμέλο Άντονι, έχοντας ολοκληρώσει την συνεργασία του με τους Λος Άντζελες Λέικερς, κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά των free agents ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που βρίσκονται στη σχετική λίστα.

Όσο οι πληροφορίες που κατέφθασαν το περασμένο διάστημα από αμερικανικά εδάφη και μιλούσαν για ενδιαφέρον των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, να εντάξουν τον «Μέλο» στο δυναμικό τους, νέα δεδομένα εμφανίζονται για το μέλλον του βετεράνου φόργουορντ. Και πιο συγκεκριμένα, οι... σειρήνες έρχονται από το Ντένβερ και την ομάδα των Νάγκετς.

Ο δημοσιογράφος του Hoopswire, Σαμ Αμίκο, κάνει λόγο για πιθανή επιστροφή του Καρμέλο στο franchise που τον επέλεξε στο Νο3 του draft το 2003, παραμένοντας εκεί μέχρι και το 2011.

Μέχρι κάτι από τα παραπάνω να επισημοποιηθεί και να λάβει μορφή μέσω υπογραφών στα συμβόλαια, ο Άντονι προπονείται και σκοράρει κατά ριπάς δείχνοντας πως και στα 38 του χρόνια μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο.

 

NBA Τελευταία Νέα