Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Σκέφτονται την προσθήκη του Καρμέλο Άντονι

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Σκέφτονται την προσθήκη του Καρμέλο Άντονι

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Σκέφτονται την προσθήκη του Καρμέλο Άντονι

bet365

Καρμέλο Άντονι και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μπορεί να δουν τις πορείες τους να συναντιούνται, αφού στις ΗΠΑ γράφουν ότι οι πρωταθλητές του NBA τον έχουν στη λίστα τους.

Οι πρωταθλητές του NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αποτελούν αναμφίβολα έναν ελκυστικό για πολλούς παίκτες και φυσικά ο Καρμέλο Άντονι δε θα μπορούσε να το βλέπει διαφορετικά. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στις ΗΠΑ, οι «πολεμιστές» έχουν στη λίστα τους το όνομά του και ενδεχομένως να κινηθούν για να υπογράψουν τον 38χρονο, που παραμένει στην αγορά ως free agent.

Για τους Γουόριορς ένα τέτοιο deal θα βοηθήσει στο βάθος του πάγκου τους, αφού έχουν χάσει σημαντικό μέρος του με τη φυγή τόσο του Γκάρι Πέιτον Τζούνιορ, όσο και του Όττο Πόρτερ και έχουν τον χώρο για μία τέτοια προσθήκη. Η παρουσία του Άντονι θα ενισχύσει και το leadership της ομάδας του Κερ, ενώ μπορεί να φέρει και ποιοτικά λεπτά στην επίθεση. Το μεγάλο ερώτημα φυσικά είναι το αν θα μπορέσουν να καλύψουν τις αδυναμίες του στην άμυνα.

Ωστόσο το κίνητρο του Άντονι, στην 20η του σεζόν στο NBA, παραμένει ζωντανό και θέλει να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο, οπότε το Γκόλντεν Στέιτ φαντάζει η πιο λογική επιλογή για τον συγκεκριμένο σκοπό. Τη σεζόν που μας πέρασε με τους Λέικερς, ο Μέλο είχε 13.3 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα