Χόλιντεϊ: Πρώτα σπουδαίος πατέρας και σύζυγος και μετά πρωταθλητής! (vid)

Χόλιντεϊ: Πρώτα σπουδαίος πατέρας και σύζυγος και μετά πρωταθλητής! (vid)

Νίκος Καρφής
Χόλιντεϊ: Πρώτα σπουδαίος πατέρας και σύζυγος και μετά πρωταθλητής! (vid)

bet365

Ο Τζρού Χόλιντεϊ πέρασε δύσκολα πριν πέντε χρόνια, έδειξε πόσο σπουδαίος σύζυγος και πατέρας είναι και επέστρεψε για να φτάσει στη Γη της Επαγγελίας με τους Μπακς.

Οι Μπακς πλέον πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου, μετά το όργια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 6. Στην πορεία των ελαφιών, ένας από τους πιο πολύτιμος παίκτες ήταν και ο Τζρου Χόλιντεϊ.

Το Μιλγουόκι πήρε πολλά από έναν γκαρντ που φημίζεται για την άμυνα του, όντας ένας εκ των κορυφαίων στη λίγκα. Ο Τζρου έμελλε να είναι και η πιο κομβική κίνηση για την σπουδαία σεζόν των Μπακς φέτος. Ήταν το κομμάτι που έλειπε από το Μιλγουόκι, το τελευταίο... κομμάτι του παζλ για να φτάσουν στους τελικούς και να παλέψουν για τίτλο. Έδειξε την κλάση του σε επίθεση και άμυνα με αποκορύφωμα το Game 5 με Σανς που εκτός του ρεσιτάλ του σε όλο το ματς, έκλεψε τη μπάλα από τον Μπούκερ και έδωσε την ασίστ για την καρφωμάρα του Γιάννη στη φάση που έκρινε το παιχνίδι.

Όμως ας αφήσουμε στην άκρη το αγωνιστικό κομμάτι για να σταθούμε στον άνθρωπο Χόλιντεϊ. Πριν από πέντε περίπου χρόνια ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή του, αφού η γυναίκα του Λορέν διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο όταν ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Ο Τζρου από τη πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στη γυναίκα του, παίρνοντας απόσταση από το μπάσκετ και τους Πέλικανς για να είναι μαζί της σε αυτή τη δοκιμασία και τη δύσκολη στιγμή και να της προσφέρει τα πάντα. Κοντά της για τη στηρίξει και να δώσουν μαζί τον αγώνα Τελικά όλα πήγαν καλά και η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε η γυναίκα του ήταν επιτυχημένη. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έτσι ο Τζρου επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πέλικανς τότε.

Το να είσαι σπουδαίος πατέρας και σύζυγος είναι σημαντικότερο από το να είσαι σπουδαίος μπασκετμπολίστας. Και ο κύριος Τζρου Χόλιντεϊ είναι πρώτα ένας σπουδαίος πατέρας και σύζυγος και μετά ένας πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μπακς. Ψυχάρα Τζρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα