Αντετοκούνμπο: Ο Giannis κατέκτησε και τα trends παγκοσμίως (pic)

Αντετοκούνμπο: Ο Giannis κατέκτησε και τα trends παγκοσμίως (pic)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το Νο1 trend στον πλανήτη στο twitter, με τον κόσμο να τον αποθεώνει συνεχώς και τον αριθμό με τα tweets όλο και να αυξάνονται!

Λίγο πριν τις επτά τα ξημερώματα, το ματς των Μπακς με τους Σανς λήγει. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρωταθλητής. Ο Γιάννης τα καταφέρνει, είναι πρωταθλητής.

Πρώτος παντού. MVP. Πρώτος και στα trends στο twitter παγκοσμίως!

Περίπου στις έξι τα ξημερώματα, το Giannis είναι τρίτο στη λίστα με τα trends μιας και έχουν γίνει 104.000 tweets με το «Giannis». Η ώρα περνάει και το Giannis καρφώνεται στην κορυφή. Και παραμένει εκεί για τουλάχιστον πέντε συνεχόμενες ώρες.

Ο αριθμός των τιτιβισμάτων ανέβαινε συνεχώς. Από τα 270.000 tweets, πήγε στα 875.000 και στη συνέχεια ξεπέρασε το 1.000.000.000. Κι αυτός ο αριθμός όλο και μεγαλώνει.

Ο Γιάννης τα... σπάει στα trends

Φωτογραφίες: Getty Images/ Ideal Image

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED