Αντετοκούνμπο: Ο κύριος Γιάννης άνοιξε σαμπάνιες στα Σεπόλια για το δικό του Giannis (vids)

Αντετοκούνμπο: Ο κύριος Γιάννης άνοιξε σαμπάνιες στα Σεπόλια για το δικό του Giannis (vids)

bet365

Ο Αντετοκούνμπο είναι πρωταθλητής κόσμου, έγραψε ιστορία κι οι δικού του άνθρωποι στα Σεπόλια ξημέρωσαν παρακολουθώντας την προσπάθεια του δικού τους Γιάννη!

Τα Σεπόλια, η γειτονιά όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεγάλωσε και άρχισε να χαράζει την πορεία προς το όνειρο, δεν κοιμήθηκαν!

Γνωστοί, φίλοι και γείτονες του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο, έμειναν ξύπνιοι έζησαν με αγωνία το ματς όπου έστεψε πρωταθλητή τον δικό τους Γιάννη και στο τέλος άνοιξαν σαμπάνιες για να πανηγυρίσουν το ιστορικό αυτό γεγονός!

Ανάμεσά τους κι ο Γιάννης Τσίγκας, ο άνθρωπος που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του σημερινού πρωταθλητή.

Το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ Angels, όπου φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο σημαντικός είναι ο κύριος Γιάννης για τον Giannis.

Το video με τους πανηγυρισμούς και τις σαμπάνιες στα Σεπόλια:

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED