Final 8 Κυπέλλου: Συνέχεια στα προημιτελικά με Ολυμπιακός-Άρης και Παναθηναϊκός-Κολοσσός

Final 8 Κυπέλλου: Συνέχεια στα προημιτελικά με Ολυμπιακός-Άρης και Παναθηναϊκός-Κολοσσός

bet365

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου στο Final 8 της Κρήτης ολοκληρώνονται με δύο αναμετρήσεις: Ολυμπιακός - Άρης και Παναθηναϊκός - Κολοσσός.

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι συνθέτουν τον έναν ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το βράδυ θα γνωρίζουμε τους συμμετέχοντες στον έτερο. Το Final 8 συνεχίζεται στην Κρήτη με τις άλλες δύο αναμετρήσεις των προημιτελικών, με τους «αιώνιους» να μπαίνουν στη μάχη και να ετοιμάζονται για το ραντεβού τους στα ημιτελικά. Εκτός και αν οι αντίπαλοί τους έχουν διαφορετική άποψη.

Στις 15:45 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να υπολογίζει πλέον και στον Κώστα Σλούκα που απουσίασε από τα προηγούμενα ματς. Ο Άρης ταξίδεψε στην Κρήτη χωρίς τους Βασίλη Καββαδά, Ισμαέλ Σανόγκο και Ρισόντ Πακ.

Στις 19:15 είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ροδου. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε τον Γιώργο Παπαγιάννη να συμμετέχει στην τελευταία προπόνηση, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αγωνιστεί ένας εκ των Ματ Τόμας, Ντέρικ Γουίλιαμς, λόγω της άρνησης του Άντριου Άντριους να αφήσει τη θέση ξένου του κρατάει στο ρόστερ των «πράσινων». Εκτός είναι ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Κολοσσός, μετά την επιστροφή του Τι Τζέι Σταρκς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Τα προημιτελικά του Final 8

Πέμπτη 16/2

  • Πανιώνιος - ΑΕΚ 88-93 (παρ.)
  • Περιστέρι - ΠΑΟΚ 77-64

Παρασκευή 17/2

  • Ολυμπιακός - Άρης 15:45
  • Παναθηναϊκός - Κολοσσός 19:15

Τα Ημιτελικά του Final 8

18/2

  • ΑΕΚ - Περιστέρι
  • Ολυμπιακός ή Άρης - Παναθηναϊκός ή Κολοσσός
@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα