Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» Άντριους σε Γουίλιαμς ή Τόμας

Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» Άντριους σε Γουίλιαμς ή Τόμας

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» Άντριους σε Γουίλιαμς ή Τόμας

bet365

Η περίπτωση του Άντριου Άντριους και η άρνησή του να υπογράψει το χαρτί που απελευθερώνει μία θέση ξένου στο ρόστερ βάζει «μπλόκο» στην συμμετοχή ενός εκ των Ντέρικ Γουίλιαμς-Ματ Τόμας. Αρνείται τις προσφορές των «πρασίνων» η πλευρά του παίκτη.

Μία Οδύσσεια δίχως τέλος. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κατάσταση διαπραγματεύσεων προσφέροντας στον Άντριου Άντριους όλο το συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν συν το ποσό που ορίζει το buyout το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως εκείνος επιμένει να μην υπογράφει το χαρτί αποδέσμευσης με αποτέλεσμα να «μπλοκάρει» την αλλαγή όσον αφορά την 7άδα των ξένων για το Final 8 του Κυπέλλου.

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, η διοίκηση έχει καλέσει τον Άντριους για να βρεθεί λύση από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από την ομάδα και έχει προταθεί να ικανοποιηθεί οικονομικά με βάση το συμβόλαιό του ώστε να αποχωρήσει. Μερικές ημέρες αργότερα εκείνος αποκρίθηκε δηλώνοντας την άρνησή του, παρόλα αυτά η πλευρά των «πρασίνων» διατηρούσε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον ίδιο, όσο και με τους ατζέντηδές του στην Αμερική. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει η τελική πρόταση στην οποία θα προστίθονταν 200.000 χιλιάδες στα χρήματα που έχει ήδη λάβει από την ομάδα, με την χρυσή τομή να μην βρίσκεται και σε αυτή την περίπτωση.

Πριν από λίγα 24ωρα, ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του στράφηκαν στον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως θέλουν την άμεση κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό του Άντριους ειδάλλως ζητούσαν να καταχωρηθούν 250.000 σε τρεις δόσεις. Οι «πράσινοι» συμφώνησαν στο πρώτο ενδεχόμενο, όμως η πλευρά του Αμερικανού άλλαξε και πάλι στάση αιτούμενη να προστεθούν ακόμη 30.000 στο αρχικά συμφωνηθέν ποσό (200.000).

Το γεγονός αυτό, φυσικά, φανερώνει την πρόθεση του παίκτη να μην αποδεσμευθεί, παρά τις συνεχείς προσπάθειες της ομάδας να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και να βρεθεί στο Final 8 με κανονική 7άδα ξένων. Να τονιστεί σε αυτό το σημείο πως στο μεσοδιάστημα ο Παναθηναϊκός είχε φέρει στον Άντριους προτάσεις που αφορούσαν την μεταγραφή του σε ομάδες όπως η Βενέτσια, η Μπούρσασπορ και η Γαλατασαράι του Ανδρέα Πιστιόλη.

Η εξέλιξη αυτή και η επιμονή του Άντριους θέτει εν αμφιβόλω την παρουσία είτε του Ντέρικ Γουίλιαμς είτε του Ματ Τόμας. Ο νεοφερμένος γκαρντ του «τριφυλλιού» δεν έχει επανέλθει πλήρως μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Προμηθέα, ενώ ο 32χρονος φόργουορντ μοιάζει με τον επόμενο επιλαχόντα με την μεταγραφή του Δημήτρη Αγραβάνη να «λύνει» σε ένα βαθμό τα χέρια του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Όλα αυτά, με δεδομένο πως ο Νέιτ Γουόλτερς θα δώσει κανονικά το «παρών».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα