Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Παπαγιάννης, μέρος της προπόνησης ο Τόμας

Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Παπαγιάννης, μέρος της προπόνησης ο Τόμας

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Παπαγιάννης, μέρος της προπόνησης ο Τόμας

bet365

Στην Κρήτη βρίσκεται ήδη η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του προημιτελικού με τον Κολοσσό Ρόδου (17/2, 19:15) στα «Δύο Αοράκια».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Το απόγευμα της Πέμπτης (16/2) η αποστολή του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο Ηράκλειο όπου θα δώσει τη... μάχη της για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια ταξίδεψαν για την Κρήτη όπου θα αντιμετωπίσουν στον τέταρτο (χρονολογικά) προημιτελικά τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης όντας 100% έτοιμος μετά το πρόβλημα που είχε στον οπίσθιο μηριαίο, ενω αντίθετα ο Ματ Τόμας ακολούθησε μόνο ένα μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης. Άλλωστε ακόμα δεν έχει συνέλθει από την αγκωνιά που δέχθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, κάτι που προβληματίζει τον Ράντονιτς ενόψει του Final 8.

Όπως έγραψε το Gazzetta, ο Άντριους Άντριους εμμένει στην απόφασή του να μην αποδεσμευτεί παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός τον ικανοποιεί πλήρως στα όσα έχει ζητήσει, με αποτέλεσμα να «τρώει» τη θέση του 7ου ξένου. Όπερ και σημαίνει ότι εκείνοι που θα πληρώσουν στο τέλος τη... νύφη θα είναι ένας εκ των Ματ Τόμας ή Ντέρικ Γουίλιαμς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα