Λαρεντζάκης: «Θα παίξουμε όπως πρέπει για τη νίκη» (vid)

Gazzetta team
Λαρεντζάκης: «Θα παίξουμε όπως πρέπει για τη νίκη» (vid)
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, ενόψει της αναμέτρηση με τη Χίμκι (9/4, 21:00), μιλώντας για τη νίκη που θα αποτελέσει τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το φινάλε της σεζόν.

Για τον στόχο του Ολυμπιακού, στο τελευταίο ματς της σεζόν - αφού οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από την EuroLeague και δεν έχουν υποχρεώσεις στην Ελλάδα - με αντίπαλο τη Χίμκι, μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λαρεντζάκης:

«Θέλουμε να κλείσει καλά η σεζόν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πιστεύω ότι στο τελευταίο παιχνίδι θα παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε την νίκη».

Για τους ΜακΚόλουμ και Μίκι: «Είναι το πιο σημαντικό σημείο του αγώνα, αυτοί οι δύο διαχειρίζονται τις περισσότερες μπάλες οπότε αν σταματήσουμε αυτούς και είμαστε πολύ καλά αμυντικά επάνω τους θεωρώ ότι θα δυσκολευτούν αρκετά».

Για το τι έφταιξε φέτος: «Δεν έχω σκεφτεί, δεν έχω καθίσει να δω να τι έφταιξε φέτος, σίγουρα έχουμε πει κάποια πράγμα αλλά αυτά θα συζητηθούν μετά το τέλος της χρονιάς».

Όσο για την παρουσία του: «Εγώ θέλω να είμαι πάντα θετικός και να βοηθάω κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ, σίγουρα θέλω να βελτιωθώ και άλλο και του χρόνου να είμαι ακόμα πιο έτοιμος και να βοηθάω ακόμα περισσότερο».

Διαβάστε ακόμα

Ολυμπιακός: Πρέπει να γυρίσει στην Basket League; (poll)

Ολυμπιακός: Χωρίς τον Ζαν Σαρλ με Χίμκι

Μπαρτζώκας: «Να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με νίκη, ο Μίκι πολύ καλός παίκτης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.