Ολυμπιακός: Πρέπει να γυρίσει στην Basket League; (poll)

Ολυμπιακός: Πρέπει να γυρίσει στην Basket League; (poll)

Ολυμπιακός: Πρέπει να γυρίσει στην Basket League; (poll)
Το Gazzetta.gr με αφορμή την αποτυχημένη σεζόν του Ολυμπιακού στην Euroleague, αλλά και όσα συμβαίνουν με τις εκλογές στην ΕΟΚ δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες να ψηφίσουν τι πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός απέχει δύο σεζόν από τις εγχώριες υποχρεώσεις. Μία απόφαση η οποία είχε θετικές και αρνητικές συνέπειες στην ίδια την ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως οι επικείμενες αλλαγές στην ΕΟΚ έχουν δημιουργήσει την τάση, την επιθυμία αν θέλετε να επιστρέψει η ομάδα στην Basket League και στο κύπελλο Ελλάδας. Αυτό συμβαίνει διότι οι «ερυθρόλευκοι» αισθάνονται πως η επανάστασή τους που είχε σαν στόχο την απομάκρυνση του Γιώργου Βασιλακόπουλου από το κέντρο αποφάσεων, πέτυχε.

Φυσικά στην ομάδα του Πειραιά έχουν γνώση για την αγωνιστική ζημιά αφού ο Ολυμπιακός δύο σεζόν τώρα δεν έχει καταφέρει να βρει αγωνιστικό ρυθμό στο παρκέ.

Όσα συμβαίνουν όμως τις τελευταίες δύο μέρες δεν περνούν απαρατήρητα στους «ερυθρόλευκους».

Η επιμονή που δείχνουν ομάδες και παράγοντες στην παραμονή της υπάρχουσας κατάστασης είτε στο πρόσωπο του Γιώργου Βασιλακόπουλου είτε σε αυτό του Αγγελου Παπανικολάου τον οποίο στον Πειραιά θωρούν συνεχιστή του 82άχρονου παράγοντα.

Η απόφαση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου να μην ακούσει τις ομάδες της Λίγκας και να δράσει αυτοβούλως στη χθεσινή ψηφοφορία δείχνοντας την εμπιστοσύνη με την ψήφο του στον Βασιλακόπουλο.

Η τελική απόφαση της επιστροφής ή όχι στην Basket League ανήκει στην διοίκηση του Ολυμπιακού. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αυτοί που θα πάρουν την τελική απόφαση, ωστόσο είναι δεδομένο πως τις τελευταίες ώρες αναθεωρούν ορισμένες σκέψεις τους.

Το Gazzetta.gr ζητάει και την δική σας άποψη. Πιστεύετε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να γυρίσει στην Basket League;

Loading...
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα