Κάτας: «Θαυμάσια η αντίδραση, είχαμε δύο διαφορετικές ομάδες στο παρκέ»

Κάτας: «Θαυμάσια η αντίδραση, είχαμε δύο διαφορετικές ομάδες στο παρκέ»

Gazzetta team
Κάτας: «Θαυμάσια η αντίδραση, είχαμε δύο διαφορετικές ομάδες στο παρκέ»
Ο Όντεντ Κάτας μιλώντας για το παιχνίδι απέναντι στην Αρμάνι, στάθηκε στη διαφορά των δύο ημιχρόνων ωστόσο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αντίδραση της ομάδας του.
Ο Ισραηλινός τεχνικός στην αρχική του τοποθέτηση , είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και με τον τρόπο με τον οποίο αντιδράσαμε μετά το ημίχρονο. Ήταν δύο διαφορετικές ομάδες του Παναθηναϊκού. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, με καλό προπονητή και με μεγάλη ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε το ματς. Δεν μπορούσαμε να περιορίσουμε την Αρμάνι ενώ επιθετικά είχαμε μόλις 3 ασίστ, Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είμαι χαρούμενος που αντιδράσαμε. Είχαμε 10 λιγότερα ριμπάουντ αλλά στο τέλος είχαμε περισσότερα. Βάλαμε μεγάλη προσπάθεια, ήμασταν καλοί αμυντικά και δείξαμε χαρακτήρα»

Για τη διαφορά της εικόνας του Παναθηναϊκού: «Το πρόγραμμα της EuroLeague είναι πολύ απαιτητικό και αυτό δεν φαίνεται μόνο από τα δικά μας αποτελέσματα, αλλά και απ' όλες τις ομάδες. Ακομα και από ημιχρονο σε ημιχρονο οι ομάδες δείχνουν αδυναμίες. Παίζουν ρόλο και τα ματσαρίσματα. Υπάρχουν ομάδες που σε βοηθάνε να βελτιωθείς. Στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια δεν υπήρχε αυτοπεποίθηση. Τα πάντα ξεκινούν από την αυτοπεποίθηση πολλές φορές. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Το θέμα είναι να αντιδρούμε σωστά. Ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ υπήρχε θετική ενέργεια στον πάγκο. Είναι σημαντικό να ανακάμπτεις και να αποκτάς την αυτοπεποίθηση που πρέπει».

Για Παπαγιάννη: «Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε έναν παίκτη. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο Παπαγιάννης. Όλοι έπαιξαν τον ρόλο τους, όπως ο Μπέντιλ και ο Παπαπέτρου και ο Χεζόνια ήταν εξαιρετικός και παρά το πέμπτο φάουλ ίσως να ήταν παραπάνω επιθετικός. Η προσπάθειά του βοήθησε στο πνεύμα όλης της ομάδας, ώστε να πάρει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν. Όλοι ήταν πολύ σημαντικοί σήμερα».

Για Νέντοβιτς-Χεζόνια: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε ο Νέντοβιτς. Μας βοηθάει πάρα πολύ. Μας έλειψε εντός και εκτός γηπέδου. Όσοι τον πλαισιώνουν αποκτούν περισσότερη ελευθερία και κάνει τα πράγματα για εμάς πιο εύκολα. Θέλουμε να μείνει υγιής. Παίξαμε κάποια δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που έχουν ποιότητα. Το σημαντικό είναι να ξέρουμε τον ρόλο μας και πιστεύω ότι θα λειτουργήσει όλο αυτό που δημιουργούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μακ: «Πήρα αυτοπεποίθηση από τους συμπαίκτες μου»!

Χεζόνια: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό και του χρόνου»!

Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μιλάνο 86-83: Αντίδραση με ανατροπάρα!

Μπασκόνια - Εφές 101-111: Με το μαχαίρι στα δόντια πριν από τα playoffs! (vid)

Παναθηναϊκός - Αρμάνι: Ο Χεζόνια έστειλε το ματς στην παράταση (vid)

Παναθηναϊκός - Αρμάνι: Το δίδυμο Χεζόνια-Νέντοβιτς εν δράσει (vid)