Χάρισον: «Πρέπει να αντιδράσουμε και να πιστεύουμε ο ένας στον άλλο»

Χάρισον: «Πρέπει να αντιδράσουμε και να πιστεύουμε ο ένας στον άλλο»
Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για την ανάγκη που έχει η ομάδα του να νικήσει.
Ο Άαρον Χάρισον μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπασκόνια είπε πως, «Πρέπει να αντιδράσουμε. Γνωρίζουμε τη θέση που βρισκόμαστε, ξέρουμε πως έχουμε κάνει αρκετές σερί ήττες, αλλά σίγουρα εξακολουθούμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα βγούμε στο παρκέ και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε. Στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ κάναμε ένα μεγάλο come back. Είχαμε πολλή ενέργεια και κάναμε ένα μεγάλο σερί. Στον επαγγελματικό αθλητισμό πρέπει να ‘χτίζεις’ πάνω σε κάτι τέτοιο, οπότε θεωρώ πως και εμείς θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στα κλειδιά της αναμέτρησης, είπε: «Θα πρέπει να παίξουμε το πιο σκληρά από ότι παίζουν εκείνοι. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά και είναι αθλητική. Όμως, και εμείς είμαστε αθλητική ομάδα, παίζουμε καλά, παίζουμε ομαδικά και είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για να τον κερδίσεις. Θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε».

Τέλος, για το αν υπάρχει στην ομάδα πίστη για πρόκριση παρά τις εξαιρετικά περιορισμένες πιθανότητες, είπε: «Έχουμε τα πάντα. Ικανότητα, έμπειρους παίκτες… Δεν εγκαταλείπουμε. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε και να πιστεύουμε ο ένας στον άλλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.