Μπαρτζώκας: «Είμαστε σε φάση που... χτιζόμαστε ξανά λόγω των προβλημάτων υγείας»

Μπαρτζώκας: «Είμαστε σε φάση που... χτιζόμαστε ξανά λόγω των προβλημάτων υγείας»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν παρέστη στην συνέντευξη Τύπου αφού κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί λόγω της αποβολής του.,

Ο 55άχρονος τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε πως, «Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Κέρδισε δίκαια. Εμείς στο πρώτο δεκάλεπτο ακολουθήσαμε το πλάνο, όμως, στο υπόλοιπο του αγώνα δεν το κάναμε.

Δεν μου αρέσει χρησιμοποιώ δικαιολογίες, όμως, είμαστε σε μία φάση που ουσιαστικά η ομάδα 'ξαναχτίζεται' μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίσαμε. Μας έλειψαν συνολικά πέντε παίκτες, δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις και αυτή τη στιγμή είναι και κάπου λογικό να έχουμε μια τέτοια εικόνα. Και αυτό γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με τους παίκτες που απουσίαζαν και δεν έχουν δυνάμεις, αλλά και με τους υγιείς, καθώς για ένα μεγάλο διάστημα δεν κάναμε προπονήσεις. Αυτό μας επηρέασε.

Οφείλουμε να βρούμε γρήγορα τον εαυτό μας μέσα από σκληρή δουλειά. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή ούτε να σκύψουμε το κεφάλι, ούτε να κάνουμε υψηλή κριτική. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, τίποτε άλλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.