Φενέρμπαχτσε: Ο δύσκολος Νοέμβριος του Κοκόσκοφ

Φενέρμπαχτσε: Ο δύσκολος Νοέμβριος του Κοκόσκοφ

Φενέρμπαχτσε: Ο δύσκολος Νοέμβριος του Κοκόσκοφ
Αρνητικό ρεκόρ. Αρνητικό σερί. Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει λύση και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ βλέπει με ανακούφιση τον... μαρτυρικό Νοέμβριο να φεύγει.

Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Η Φενέρμπαχτσε, μετά από 11 αγώνες, έχει επικρατήσει μόλις σε τέσσερις! Ουσιαστικά, έχει καταγράψει δύο ζευγάρια νικών (1-2 αγωνιστική, 6-7 αγωνιστική) και δύο σερί ηττών!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν με ρεκόρ 1-4. Ο μήνας ξεκίνησε με νίκη (κόντρα στη χειρότερη της βαθμολογίας Χίμκι) και τελείωσε με τέσσερις σερί ήττες.

Η μία χειρότερη απ' την άλλη. Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τους Τούρκους με διαφορά 22 πόντων (97-55). Η Μπασκόνια επικράτησε με +18 (86-68). Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφερε μία από τα ίδια (+20, 94-74). Και εκεί που ο Κοκόσκοφ περίμενε μία ανάκαμψη, ήρθε να τον αποτελειώσει η Βαλένθια (90--86).

Η απουσία του Νάντο Ντε Κολό είναι μία δικαιολογία. Αλλά δεν αρκεί. Το πρόγραμμα της Φενέρ είναι... φωτιά: εκτός Ζενίτ (3/12), εκτός Άλμπα (10/12), εντός Μιλάνο (15/12) και εκτός Ζαλγκίρις (17/12), για να ολοκληρωθεί η «διαβολοβδομάδα» του Δεκεμβρίου.

Αν το ρεκόρ δεν βελτιωθεί, τα πάντα είναι ανοικτά ακόμη και για το μέλλον του Σέρβου προπονητή.