Παναθηναϊκός: Αρνητικά και τα δεύτερα τεστ για κορονοϊό

Παναθηναϊκός: Αρνητικά και τα δεύτερα τεστ για κορονοϊό

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Αρνητικά και τα δεύτερα τεστ για κορονοϊό
Αρνητικά βγήκαν και τα δεύτερα τεστ Covid-19 για τα μέλη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετά την επιστροφή της αποστολής από την Μόσχα.

Τέλος καλό όλα καλά για τα μέλη της «πράσινης» αποστολής μετά από το... καμπανάκι που χτύπησε από τα τρία κρούσματα της Χίμκι.

Αμέσως μετά την επιστροφή από τη Ρωσία, παίκτες και μέλη του τιμ έκαναν αμέσως τεστ κορονοϊού τα οποία βγήκαν αρνητικά. Βέβαια έπρεπε να περιμένουν και τα δεύτερα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ενόψει του μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (9/10, 21:00) . Όπερ και εγένετο αφού βγήκαν αρνητικά και τα δεύτερα τεστ για Covid-19.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Βόβορας δεν θα βάλει... περισσότερους μπελάδες στο κεφάλι του μετά και την θλάση του Λευτέρη Μποχωρίδη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 26χρονος πλέι μέικερ δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Πιερ Τζάκσον.

Αντίθετα περισσότερες πιθανότητες να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι οι Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Άαρον Ουάιτ, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη (6/10) αλλά αναμένεται να ενσωματωθούν για το μεγάλο ντέρμπι της EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.