
Άλμπα Βερολίνου: Ανανέωσε ο Ρενέσες (pic)

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον 73χρονο Ισπανό προπονητή για μία ακόμα σεζόν.
Ο Ρενέσες είναι από το 2017 στον πάγκο της Άλμπα και οι άνθρωποί της είναι πολύ ικανοποιημένοι από την δουλειά του, γεγονός που οδήγησε στην ανανέωσή του.
Στο πλευρό του παραμένει ο Ισραέλ Γκονθάλεθ, ο οποίος υπέγραψε νέο, διετές συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Γερμανίας.
Wir freuen uns auf ein weiteres Jahr mit Aito als Cheftrainer! Gleichzeitig steigt Israel Gonzalez zum Associate Headcoach auf. @AlejandroGar114 @Israelcoach
Alle Infos: https://t.co/8lbnmEh1AC
Foto: Camera4 pic.twitter.com/agwdx7aU5I— ALBA BERLIN (@albaberlin) August 14, 2020
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.