Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Νέντοβιτς! (vids)

Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Νέντοβιτς! (vids)

Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Νέντοβιτς! (vids)
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφού ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναμένεται να ντυθεί στα πράσινα!

Το... δυναμικό μπάσιμο που έκαναν οι «πράσινοι» για τον Σέρβο γκαρντ αποδίδει καρπούς και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών καθώς έχει επέλθει προφορική συμφωνία!

Ο Νέντοβιτς είχε βρεθεί στη λίστα του Γιώργου Βόβορα εδώ και πολύ καιρό, κάτι για το οποίο είχατε ενημερωθεί από το gazzetta.gr και από τη στιγμή που θέλησε να πάρει το ρίσκο, παρά το βεβαρυμένο ιατρικό του παρελθόν, αυτομάτως προχώρησε και η περίπτωσή του.

Ο 29χρονος γκαρντ αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ είχε κάνει το μεγάλο «μπαμ» με την παρουσία του στην Ουνικάχα Μάλαγα. Φυσικά ο Νέντοβιτς δεν έχει σχέση με τον Λορέντζο Μπράουν, αφού ο Έλληνας τεχνικός θέλει και τους δύο παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μπράουν από την πλευρά του είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό τον επόμενο χρόνο, ωστόσο θέλει να περιμένει λίγο ακόμα την... πόρτα του ΝΒΑ. Από εκεί και πέρα, ο Βόβορας στοχεύει και στην απόκτηση ενός ακόμη ξένου playmaker ο οποίος θα αποτελέσει τον backup point guard, είτε του Μπράουν (αν αποκτηθεί), είτε οποιουδήποτε άλλου αναλάβει αυτόν τον ρόλο.