Η κίνηση του Ντατόμε που θύμισε… Τζόρνταν! (vid)

Gazzetta team
Η κίνηση του Ντατόμε που θύμισε… Τζόρνταν! (vid)
Ο Τζίτζι Ντατόμε σκόραρε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με πανομοιότυπο τρόπο με το εντυπωσιακό καλάθι του Μάικλ Τζόρνταν απέναντι στους Λέικερς το 1991.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr, o Έλληνας γιατρός των Σικάγο Μπουλς, Στέλιος Μαχαίρας περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο το απίθανο καλάθι του MJ κόντρα στους Καλιφορνέζους.

«Ταξίδευε στον αέρα, πέρναγε τέσσερις παίκτες, έφτανε μπροστά στον τέταρτο, τον πιο δύσκολο που είχε στηθεί μπροστά του σαν να του λέει "έλα εδώ, σε έχω τώρα" κι έβγαζε τη φάση λίγο πριν πατήσει το παρκέ… Όπως η φάση με τον Πέρκινς των Λέικερς. Δες τη φάτσα του Πέρκινς πριν την πτήση του Τζόρνταν, ο οποίος άλλαζε χέρι και την άφησε στο καλάθι. Ο Τζόρνταν "έκοβε" τους παίκτες, ποιος θα σηκωθεί και ποιος όχι… Αν δεις το video στο YouTube, βλέπεις τον Φιλ Τζάκσον να χαμογελάει αμέσως μετά το καλάθι… Σαν να λέει, εντάξει τώρα υπερβάλουμε»!

Στο Twitter, λοιπόν κυκλοφορεί ένα video με τον Τζίτζι Ντατόμε να σκοράρει με πανομοιότυπο τρόπο σε παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε κόντρα στη Ρεάλ.

Οι συγκρίσεις δικές σας…