«Ο Ομπράντοβιτς πήρε την πίεση από πάνω μας πριν από τον Ολυμπιακό»!

«Ο Ομπράντοβιτς πήρε την πίεση από πάνω μας πριν από τον Ολυμπιακό»!
Ο βετεράνος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Μιγκέλ Αντούνιεθ μίλησε για την καθοριστική κίνηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με τον Ολυμπιακό στη Σαραγόσα, το 1995!

Σήμερα (13/4) συμπληρώνονται 25 χρόνια από τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Príncipe Felipe της Σαραγόσα, εκεί όπου η Ρεάλ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, του Άρβιντας Σαμπόνις και του Τζο Αρλάουκας κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες είχαν στο ρόστερ τους παίκτες όπως ο Βολκόφ, ο Έντι Τζόνσον, ο Φασούλας, ο Τάρλατς, ο Σιγάλας και ο Φράνκο Νάκιτς όμως υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα των Μαδριλένων που στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης για όγδοη φορά στην ιστορία τους.

Από την πλευρά του, ο Χοσέ Μιγκέλ Αντούνιεθ παραχώρησε συνέντευξη στην Mundo όπου αναφέρθηκε στην επέτειο της Ρεάλ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ξαφνικά, χωρίς καμία προειδοποίηση, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μας πήγε για φαγητό σε ένα εστιατόριο στη Θουέρα, μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Σαραγόσα, μακριά από όλους. Ξεχάσαμε τα πάντα για λίγο! Με αυτή την κίνηση πήρε την πίεση από πάνω μας».

Ο βετεράνος πόιντ γκαρντ συνέχισε λέγοντας: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι όμως αυτό ήταν το λιγότερο. Ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε. Αυτό το γκρουπ παικτών και προπονητών ήταν μια μεγάλη οικογένεια».