Λάσο για Λαμόνικα: «Ελπίζω ότι η κατάσταση δεν θα ξεφύγει»

Λάσο για Λαμόνικα: «Ελπίζω ότι η κατάσταση δεν θα ξεφύγει»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Λάσο για Λαμόνικα: «Ελπίζω ότι η κατάσταση δεν θα ξεφύγει»
Ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε την επίθεση που δέχτηκε ο Λουίτζι Λαμόνικα έπειτα από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ιταλός διαιτητής διακομίστηκε με ελαφριά τραύματα στο πρόσωπο στο νοσοκομείο «Υγεία» έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο μετά από τον αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Η EuroLeague εξέδωσε ανακοίνωση και προειδοποίησε ότι εάν ξανασυμβεί στην Ελλάδα θα αξιολογηθεί η μετεγκατάσταση των αγώνων εκτός της χώρας ενώ θέση επί του θέματος πήρε και ο Πάμπλο Λάσο:

«Είναι κάτι λυπηρό και καταδικαστέο... Αν συνέβαινε σε έναν παίκτη ή σε έναν προπονητή, θα λέγαμε ότι έχουμε τρελαθεί όλοι μας! Το ίδιο ισχύει και για έναν διαιτητή. Πάντα λέω ότι ο διαιτητής δεν κερδίζει, ούτε χάνει, είναι ένα σημαντικό κομμάτι του αγώνα... Ό,τι συνέβη είναι κακό για όλους μας, πρέπει να το καταδικάσουμε, ελπίζω ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και η κατάσταση δεν θα ξεφύγει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.