Επίθεση από αγνώστους σε Λαμόνικα, τραυματίστηκε ελαφρά ο Ιταλός!

Gazzetta team
Επίθεση από αγνώστους σε Λαμόνικα, τραυματίστηκε ελαφρά ο Ιταλός!

bet365

Επίθεση από δύο κουκουλοφόρους δέχτηκαν χθες το βράδυ οι διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, όπου τραυματίστηκε ελαφρά ο Λουίτζι Λαμόνικα.

Επίθεση δέχτηκαν κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο οι διαιτητές της Euroleague (ήταν στο ίδιο ταξί και ο παρατηρητής διαιτησίας Νίκος Πιτσίλκας) που «σφύριξαν» τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, ενώ από τα θραύσματα των κρυστάλλων στο όχημα που επέβαιναν,

τραυματίστηκε ελαφρά ο Λουίτζι Λαμόνικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ύψος του «Υγεία», δύο κουκουλοφόροι έσπασαν με σφυρί το τζάμι του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι διαιτητές κι ενώ είχαν φύγει από το γήπεδο και κατευθύνονταν στο ξενοδοχείο τους.

Ο Ιταλός διαιτητής διακομίστηκε με ελαφριά τραύματα στο πρόσωπο στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κι επέστρεψε στο ξενοδοχείο τις πρώτες πρωϊνές ώρες με συνοδεία αστυνομίας. Κάτι που συνέβη και σήμερα το πρωί, οπότε και μετέβη στο αεροδρόμιο για να επιστρέψε στην πατρίδα του.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως η αστυνομία, ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παναθηναϊκού Μιχάλης Γεωργαντής και η υπεύθυνη για θέματα ασφαλείας της Euroleague, Θάλεια Μήτση, ενώ αργότερα στο ξενοδοχείο του, ο Ιταλός διαιτητής έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και στην αθλητική βία.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα