Ο Ομπράντοβιτς αποθέωσε και χειροκρότησε τον Ιτούδη πριν από την ομιλία του! (pics)

Ο Ομπράντοβιτς αποθέωσε και χειροκρότησε τον Ιτούδη πριν από την ομιλία του! (pics)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης συμμετείχαν ως ομιλητές στο υψηλού επιπέδου Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ «Αθήνα 2019» και ο Ζοτς χειροκρότησε τον Έλληνα προπονητή της ΤΣΣΚΑ για την επιτυχία του στο Final 4!

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το διήμερο 11-12/7 το Διεθνές Σεμινάριο «Αθήνα 2019» και +300 προπονητές όλων των εθνικών και μικρότερων κατηγοριών βρέθηκαν σήμερα στο κλειστό των Μελισσίων για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες του Δημήτρη Ιτούδη, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Χατζηχρήστου.

Αρχικώς ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη και γυμναστής στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κώστα Χατζηχρήστος ανέλυσε τις τεχνικές προθέρμανσης και τους τρόπους που προετοιμάζεται μια ομάδα για την προπόνηση.

Εν συνεχεία ο κόουτς της «ομάδας του στρατού» μίλησε για το επιθετικό transition που έχει αναπτύξει στην ΤΣΣΚΑ, παρουσιάζοντας 7 plays που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς στους Μοσχοβίτες. Κλείνοντας, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τα συστήματα μετά από timeouts.

Παρεμπιπτόντως, ο Ζοτς γύρισε προς το μέρος του επί 13 χρόνια συνεργάτη του στον Παναθηναϊκό πριν από την έναρξη της ομιλίας του και τον χειροκρότησε για την επιτυχία του στη Βιτόρια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Δείτε φωτογραφίες από το Σεμινάριο του ΣΕΠΚ στα Μελίσσια