Πασκουάλ: «Από τις πιο δύσκολες ομάδες η Μάλαγα...»

Πασκουάλ: «Από τις πιο δύσκολες ομάδες η Μάλαγα...»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Από τις πιο δύσκολες ομάδες η Μάλαγα...»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα στο κλειστό του ΟΑΚΑ (1/12, 21:00) και στάθηκε στα τρία σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του προκειμένου να φτάσει στην τελική επικράτηση.

Ο Καταλανός τεχνικός υποστήριξε ότι «η Μάλαγα είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες για μας. Το παιχνίδι είναι πολύ επικίνδυνο. Παίζει με ενέργεια στην άμυνα, έχει καλό επιθετικό transition και είναι καλή στα επιθετικά ριμπάουντ. Αυτά είναι τα τρία πράγματα που πρέπει να προσέξουμε. Αν καταφέρουμε και αντεπεξέλθουμε σε αυτά, κάνοντας το μίνιμουμ να τα περιορίσουμε, τότε έχουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς».

Όσο για τις συνεχόμενες νίκες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ; «Είναι πολύ καλό αυτό ωστόσο το κακό της υπόθεσης είναι ότι πρόκειται για το παρελθόν. Τώρα κοιτάζουμε μόνο το μέλλον και το επόμενο ματς. Σίγουρα χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας γιατί είμαστε πολύ πιο δυνατοί όταν είναι κοντά μας. Όμως πρέπει και εμείς να βάλουμε τα δικά μας στοιχεία στο παιχνίδι, όπως ενέργεια, συγκέντρωση ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Για την εβδομάδα που μεσολάβησε με τα ματς των Προκριματικών, είπε: «Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα για όλους μας. Παίξαμε την Παρασκευή, δεν είχαμε ματς το Σαββατοκύριακο, αλλά πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας σε μια σειρά για το ματς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».