Παναθηναϊκός: Σκέψεις να διεξαχθεί ο τελικός του «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ανοικτό ΟΑΚΑ
Την δική του... ιστορία θέλει να γράψει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων για παιχνίδι της ομάδας.
Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2024 στο «Παναθηναϊκό Στάδιο» δεν ήταν αρκετό για τους «πράσινους» οι οποίοι και θέλουν να... ανταποκριθούν στην τρέλα των φιλάθλων.
Συγκεκριμένα γίνονται σκέψεις προκειμένου να διεξαχθεί ο φετινός τελικός στο ανοικτό ΟΑΚΑ και να βρεθούν περισσότεροι από 65.000 φίλοι της ομάδας στο γήπεδο.
Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Gazz Floor by Novibet» δεν θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Κίνα όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά και έτσι το τουρνουά θα λάβει χώρα στην Αθήνα.
Η έλευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει προκαλέσει πανδαιμόνιο στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να... σπεύσουν μαζικά προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη νέα ομάδας που «χτίζει» ο Σέρβος τεχνικός.
Προς το παρόν υπάρχει η σκέψη στις τάξεις της ΚΑΕ και δουλεύεται ώστε να υλοποιηθεί το διήμερο 19-20 Σεπτεμβρίου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.