Χέιζ - Ντέιβις: Η πρώτη φωτογραφία με το «τριφύλλι» στο στήθος

Χέιζ - Ντέιβις: Η πρώτη φωτογραφία με το «τριφύλλι» στο στήθος

Γιώργος Κούβαρης
Ντέιβις
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πάτησε Αθήνα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/02) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Το νέο απόκτημα των πράσινων μετρά αντίστροφα για δράση με το τριφύλλι.

Ο Αμερικανός πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Υγεία και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Στόχος του Χέιζ-Ντέιβις αλλά και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού AKTOR είναι να κάνει ντεμπούτο στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη.

Η αποστολή των πράσινων αναχωρεί για το Ηράκλειο το απόγευμα της Τρίτης (17/02) και μια μέρα μετά, την Τετάρτη στις 20:00 θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στον προημιτελικό.

@Photo credits: zalgiris/ twitter
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.