Χολ: «Κάναμε ό,τι έπρεπε»

Χολ: «Κάναμε ό,τι έπρεπε»

Newsroom
hall
Ο Ντόντα Χολ μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρί με 98-86, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα στοιχεία που ξεχώρισαν για να δώσουν τη νίκη στους «ερυθρόλευκους».

Στις οκτώ νίκες σε 12 ματς έφτασε ο Ολυμπιακός, έπειτα από την επικράτηση επί της Παρί με 98-86 στο ΣΕΦ, με τον Ντόντα Χολ να κάνει «πάρτι» στη ρακέτα, μαζεύοντας 7 ριμπάουντ.

Ο Αμερικανός ψηλός, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας 8 πόντους, 7 ριμπάουντ και μία ασίστ σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντόντα Χολ:

«Είναι ομάδα που τρέχει πάνω-κάτω στο παρκέ. Μου αρέσει αυτό. Κάναμε ό,τι έπρεπε. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς με γρήγορο ρυθμό. Κάναμε ό,τι έπρεπε.
Θα έπρεπε να είχα περισσότερα ριμπάουντ. Ο κόουτς δίνει έμφαση στα ριμπάουντ. Νιώθω πως πρέπει να παίρνω περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ.
Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό alley - oop κάρφωμα του Χολ
hall

 

@Photo credits: eurokinissi, (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.